En kvinne på 25 år ble overraskende lagt i bakken og forsøkt voldtatt da hun ventet på T-banen om formiddagen rundt klokken 11 sist lørdag på Manhattan. Kvinnen skrek i panikk, og medpassasjerer ropte til overgriperen at han måtte stoppe. Han ga seg til slutt, gikk bort fra sitt livredde offer og plukket rolig opp et par solbriller fra perrongen mens han trakk på skuldrene.

En annen reisende filmet overgrepet, som NYPD så publiserte:

https://www.youtube.com/watch?v=-EXBKrCr2KY

Politiet leter fremdeles etter overfallsmannen.

Det har vært en voldsom økning i kriminaliteten i New York den siste tiden. Demokrat-ledede New York City har allikevel bestemt seg for å «defund the police» og har sagt at de vil kutte i politiets budsjett med 1 milliard dollar i juli.

Daily Mail

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂