New Yorks statsadvokat Letitia James ble buet ut da hun holdt en tale under en seremoni for brannmenn i New York City Fire Department (FDNY).

Da James gikk opp på podiet, begynte noen å klappe, mens andre buet uten stopp. Statsadvokaten prøvde å roe publikum:

– Å, kom igjen! Vi er i Vårherres hus.

– Oh, come on. We’re in our house of God.

Publikum ga seg ikke, og begynte høylytt å rope: «Trump! Trump! Trump» de første par minuttene av James’ tale, som hedret pastor Pamela Holmes-Saxton, som ble tatt i ed som FDNYs første svarte kvinnelige kapellan.

James sa på slutten av talen sin at Pamela Holmes-Saxton må be for brannmenn, inkludert dem som buet henne.

I en normal verden hadde vi ikke synes at buing mot noen er ok. Spesielt når det gjelder en svart kvinne som skal hedre en svart kvinnelig pastor.

Men vi er ikke i en normal verden. Letitia James er sjefen over sin egen skjebne. Som statsadvokat i New York, delstaten med enorme kriminalitetsproblemer, valgte hun å drive valgkamp med lovnaden om at hun ville ta Trump.

Velgere i New York er også sjef over sin egen skjebne. Det var de som valgte Letitia James, som i sin tid som statsadvokat for New York ikke har gjort noe positivt for delstaten.

Brannvesenet i New York er like opptatt av mangfold som alle andre i USA og resten av verden. Vi kan med sikkerhet si at det ikke var bare hvite, konservative menn og kvinner som buet mot statsadvokaten.

Hun er medskyldig i at både brannmenn og politi i New York opplever en farligere hverdag.

Trump-dommer er bare forspillet

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.