Norske medier fremstiller rettssakene mot Trump som om de er legitime og at alt går riktig for seg. Det må de gjøre hvis de har som utgangspunkt at han får som fortjent. Det bestemte norske medier seg for i 2015.

Men Demokratene, byråkratiet og e-tjenestene har et problem: De har rekruttert inn og tillatt aktivister å ta over rettsvesenet. Da får du statsadvokater som Letitia James i New York og Fani Willis i Foulton county, Georgia. Disse går ikke bare etter Trump. De har fått smaken på makt.

Letitia James går nå etter verdens største produsent av kjøtt, JBS USA Foods Co, for ikke å overholde utslippsreglene. Kuer promper, og dét er ikke bra for klimaet. Folk må slutte å spise så mye kjøtt. Samme budskap som i Nederland og Tyskland.

Men Letitia James har sett at hun kan tvinge de største i kne. Hun har fått lysten på makt.

The Gateway Pundit reported yesterday that Letitia James is seeking to punish the world’s largest producer of beef products “for misleading the public about its environmental impact” and having “no viable plan” to reach net zero greenhouse gas emissions by 2040. Leittia doesn’t care if this raises the cost of food for families either, claiming, “Families [are] willing to spend more of their hard-earned money on products from brands that are better for the environment.”

Gateway Pundit rapporterte i går at Letitia James søker å straffe verdens største produsent av storfekjøttprodukter «for å villede offentligheten om dens miljøpåvirkning» og ha «ingen levedyktig plan» for å nå netto null klimagassutslipp innen 2040. Leittia bryr seg ikke om dette øker kostnadene for mat for familier heller, og hevder: «Familier [er] villige til å bruke mer av de hardt opptjente pengene sine på produkter fra merker som er bedre for miljøet.»

Hun har de oppstilte sinnssyke utslippsmålene som er vedtatt av FN og nasjonale myndigheter. Hvorfor ikke tukte industrien til å overholde dem, selv om det skulle bety nedlagte arbeidsplasser?

Dette er samme dynamikk som i Stalins Sovjet. Aktivister/kommissærer overtok samfunnsmaskineriet og hadde full frihet til å straffeforfølge dem som ikke fulgte målene som var satt. At disse var uoppnåelige, betød mindre.

Denne avstanden åpnet for rettssaker mot sabotører, undergravere av klimatiltakene. I Sovjet hadde de flere navn: sabotører, ødeleggere. De som egentlig ikke ville bøye seg, men forsøkte å ødelegge det nye samfunn innenfra.

De var klassefiender, og man kunne se på deres klassebakgrunn hvorfor de oppførte seg som de gjorde. De var objektivt skyldige.

Nå er det rase som er første trinn som avgjør hvor du hører hjemme: i den sorte gryte eller på øverste hylle.

Letitia James har også tatt opp saken med en baker i Colorado som nektet å bake kake for å feire et kjønnsskifte.

Det er en politisk forbrytelse sett med James’ øyne, og bakeren må følgelig straffes. Retten til kjønnsskifte står over det frie marked.

Det som er satt i gang i USA, er et ekspresstog til diktaturet.

Håpet er at de som er valgt med Soros’ hjelp til statsadvokater, er så beruset av sin egen makt at de gaper over for mye for fort.

Norske medier skal få problemer med å henge med i svingene.

After Targeting Beef Producer, Radical New York Attorney General Letitia James Urges Colorado Supreme Court to Stop Christian Bakery

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere»!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.