Torsdag startet rettssaken i Düsseldorf  mot en 19 år gammel spansk-marokkaner (marokkaner med spansk statsborgerskap?). Hvis han blir funnet skyldig kan han få 15 års fengsel for voldtekt, ran og legemsbeskadigelse.

Offeret var en 90 år gammel kvinne som nettopp hadde vært for å tenne et lys i St. Lambertus kirke 2. oktober ifjor. Kirken ligger midt i sentrum av Düsseldorf. På vei hjem ble hun stanset av overgriperen som skrek: penger, penger!

Men den eldre kvinnene hadde ikke noen penger på seg. Og da gjerningsmannen oppdaget det, dro han henne inn i et portrom og voldtok henne. Han forsøkte også å kvele henne. Til slutt tok han husnøklene hennes og noterte ned adressen.

Den 90 år gamle kvinnen måtte ha sykehusbehandling etter overfallet.

Gjerningsmannen ble funnet etter et DNA-treff fra et tyveri tidligere på året.

Et overvåkningskamera fanget opp overgriperen.

Rheinische Post

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂