Mohammed S. Foto: Politiet i Offenbach.

Politiet etterlyser en marokkaner etter at en 44 år gammel kvinne ble skutt og drept på åpen gate foran øynene på sin 13-årige sønn. Den etterlyste er identifisert som 42 år gamle Mohammed S.

Den angivelige gjerningsmannen har ifølge politi og aktor ingen fast bopel i Tyskland. Mohammed S. fra Marokko er 1,98 m. høy og har en sportslig-muskuløs figur, mørkt krøllete hår og grønne øyne. Etterforskerne utelukker ikke at mannen på nåværende tidspunkt er i besittelse av drapsvåpenet. Politiet advarer derfor å nærme seg mannen, men heller umiddelbart kontakte politiet. Det er også utlovet en dusør på 3000 euro for tips som kan føre til mannens arrestasjon, skriver Focus.

Kvinnen på 44 år, fra byen Offenbach skulle i forrige uke hente sin 13 år gamle sønn som trente ved en av byens kampskoler. Hun stoppet i sin Porsche utenfor treningslokalet og ventet på sønnens ankomst. Mens sønnen var på vei ut, hørtes et skarpt smell utenfor, og en Audi ble ifølge vitner observert mens den forlot åstedet. Kvinnen hadde blitt skutt i halsen og blødde kraftig. Både sønnens trener og andre forsøkte å stabilisere kvinnen, men livet stod ikke til å redde.

Det konkrete forløpet til hendelsen er uklart, men det har blitt registrert kulehull i kvinnens bil. Om kvinnen ble skutt på i fart, eller om bilen hennes stod i ro er enda ikke avklart.

Hvilken forbindelse den angivelige gjerningsmannen har til offeret er enda uklart, men offeret skal angivelig være en tysk-marokkansk kvinne. Politiet har enda ikke offentliggjort informasjon om offerets etnisitet etter spørsmål fra pressen. Derimot ønsker politiet å komme i kontakt med vitner som befant seg i området på den skjebnesvangre dagen.