Den 16. mai omtalte vi den bestialske saken hvor den 42. år gamle Mohammed S. angivelig skal ha skutt og drept en kvinne fra Offenbach, som skulle hente sin sønn ved en kampsportskole. Den drepte kvinnen skal være gjerningsmannens svigerinne, skriver nettavisen, Focus

Politi og aktor har nå bekreftet at den nesten to meter høye mannen kommer fra samme område som offeret. Det viser seg nå at kvinnen som ble drept er søsteren til gjerningsmannens tidligere livsledsager.

Etter at offerets søster skilte seg fra den angivelige gjerningsmannen, skal han ha fått med seg at ideen om bruddet skal ha kommet fra svigerinnen- derfor skal han ha hevnet seg på henne.

Politiet informerer nå at den angivelige gjerningsmannen skal ha flyktet til Belgia, hvor alle spor nå ender. Mannen kjører en grå Audi med Offenbach-nummerskilt. Bilen skal være en leiebil.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂