To jenter i 14-årsalderen ble overfalt og forsøkt avkledt ved Rolvsrud stadion i Lørenskog søndag kveld. Politiet jakter på fire gutter i alderen 16-18 år.

Det er den andre episoden hvor unge jenter er overfalt og forsøkt avkledt på kort tid.

Operasjonslederen forteller at det var en dramatisk hendelse. De to jentene skal ha blitt overfalt av guttene som både slo og sparket dem.

– De antastet også jentene samtidig som de forsøkte å kle av dem, sier Ruud som forteller at jentene ikke er hardt fysisk skadd etter overfallet.

Både politi og medier er usikre på å dekke slike saker. Aftenposten skriver feks. at jentene «ble forsøkt antastet».

For to uker siden skjedde noe tilsvarende, og dette var ved høylys dag, like ved Metrosenteret.

Jenta var på vei til en venninne da hun ble dratt inn i en sort bil med fire ukjente menn i går ettermiddag.

– Hun ble tafset på og forsøkt kledd av. Men hun klarte å kjempe seg ut av bilen, forteller operasjonsleder Trond Aune i Romerike politidistrikt.

Ifølge operasjonslederen har jenta forklart at episoden skjedde ved lokalene til DNB Nor på Metro-senteret ved enden av Skårersletta i Lørenskog.

– Hendelsen skjedde cirka klokka 16. Men politiet ble først varslet like før klokka 19. Jeg har ingen opplysninger om hvorfor, forteller Aune.

– Sår i ansiktet

Mens 13-åringen la på sprang hjemover, skal bilen ha kjørt raskt fra stedet. Jenta kontaktet foreldrene, som igjen fikk varslet politiet.

– Hun har sår i ansiktet. Og klærne hennes er revet i stykker. Det ser ut som hun har vært i krigen, forteller en fortvilet far til Romerikes Blad.

Aftenposten skriver at de fire skal ha vært etnisk norske. Det står ikke noe signalement av de fire som overfalt søndag kveld i 22.30-tiden.


Jenter (14) overfalt og antastet av guttegjeng

– Hun er heldigvis en sterk jente


– To tenåringsjenter overfalt og forsøkt antastet