Politi ved Fjellhamar stasjon. Foto: Terje Pedersen / NTB.

Politiet har pågrepet en gutt tidlig i tenårene som er mistenkt for å ha knivstukket en annen gutt på Fjellhamar i Lørenskog onsdag.

Det melder Øst politidistrikt på Twitter.

NTB beretter om saken, og opplyser at gutten ble pågrepet hjemme hos sine foreldre klokken 17.57, og det skjedde uten dramatikk. Han mistenkes for å ha knivstukket en jevnaldrende gutt ved Fjellhamar stasjon tidligere onsdag ettermiddag.

Offeret var ved bevissthet da han ble fraktet til Ahus. Ifølge politiet er han ikke livstruende skadd.

Politiet opplyser at knivstikkingen skal ha skjedd i en trapp inne i parkeringshuset tilknyttet Fjellhamar Torg, skriver Romerikes Blad. Området er sperret av.

Ifølge operasjonsleder Terje Nordang i Øst politidistrikt skal det ha vært flere vitner til hendelsen, som ble varslet til politiet like etter klokka 15.

Det er ikke opplyst noe mer om verken gjerningsmann eller offer i saken.

Nettopp Lørenskog nord for Oslo har de siste årene vist en foruroligende utvikling med hensyn til kriminalitet, ofte av det voldelige slaget. Mye av den kriminaliteten som har preget deler av Groruddalen i Oslo øst, ser ut til å ha forflyttet seg et hakk nordover til Lørenskog.

Les også: Oslo-volden sprer seg: Lørenskog – et nytt «versting-miljø»?

Bøker verdt å lese, bestill i dag: 

Kjøp Asle Tojes bok her!


Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.