Mens norske politikere tydeligvis har mistet forståelsen for hva grenser, suverenitet og begrepet «makt» egentlig innebærer, så har polske politikere forstått det meste. Når den tyske rikskansleren som hersker over Stor-Europa nå forsøker å diktere Polen, (så er vi der igjen…) ja da svarer Polen med å gi Merkel fingeren. Som fortjent.

Merkel forsøker konstant å presse Polen til å motta «sin andel» av påståtte «flyktninger» som Merkel har lokket til Europa. Nå er Tyskland og Italia blitt litt FOR beriket av unge, kvinnehatende og våpenføre menn uten utdannelse eller forståelse for vestlig sivilisasjon, og for å overleve politisk må hun spre berikelsen ut over resten av Europa. Erna Solberg logrer. Polen er inderlig lei av å bli okkupert.

En nær fortid under totalitære ideologier gjør Polen bedre rustet enn de fleste til å forstå hva Europa står overfor av farer, og hva svekket forsvar og naiv fredspolitikk alltid ender med. Samtidig er polakkene i stand til å lære av andres feil – i motsetning til Vest-Europa som insisterer på å kopiere hverandres feil, bare i litt forskjellig tempo, i troen på at det vil gi helt forskjellige resultater.

Nå lufter altså den polske utenriksministeren et motkrav til Merkel med en forespørsel om «skadeerstatning» for andre verdenskrig. Regningen er på friske en billion dollar. Polens utenriksminister Witold Waszczykowski fortalte den lokale radiostasjonen RMF at det var behov for «alvorlige samtaler» med Tyskland for å «finne en måte å håndtere at forholdet mellom tysk-polske relasjoner overskygges av tysk aggresjon i 1939 og uløste etterkrigsspørsmål.» Han sa at Polens materielle tap var rundt $ 1 billioner eller høyere. Den polske forsvarsministeren Antoni Macierewicz anklaget også europeiske kritikere for å forsøke å «slette» polakkenes skjebne i tyske hender under krigen «fra det historiske minnet i Europa».

Landets nasjonalkonservative regjering har nullet en resolusjon fra 1953 vedtatt av Polens tidligere kommunistiske regjering, som frasa seg ethvert krav til erstatning fra Tyskland. Regjeringen hevder isteden at Tyskland skulker unna sitt moralske ansvar. På denne måten presser Polens regjering Merkel, gjennom hennes eget falske narrativ om at Tyskland (og hvite mann generelt) «skylder» resten av verden å gjøre bot for gårsdagens kriger og kolonivelde.

Dette kalles arvesynd, og er det samme som Nord-Korea bedriver overfor sine dissidenter for å skremme hele befolkingen til å være tro mot Tjukke Gærne Leder. Selvpiskingen er naturligvis total galskap: Europa skylder ikke resten av verden noe som helst, (Tvert om, som jeg påpeker i min nye bok med kronikken «Det er ikke vår skyld, og vi har ikke ansvaret») Ingen voksne eller barn har skyld for det oldefar gjorde, men siden dette er narrativet tyske borgere indoktrineres for å akseptere invasjonen fra den 3. verden, så kan Polen utnytte det og kreve bot og erstatning fra Tyskland. Nok en Politisk vriåtter.

Kanskje Norge burde gjøre det samme? Var ikke tyskerne her for noen tiår siden og raserte landet i forsøket på å gjøre oss til koloni? Hvor mye skylder Merkel Norge for fortidens herjinger? Skal vi si 100 milliarder Euro? Send regning Erna! Eller hva med denne: Hvis Merkel eller EU kommer med urimelige krav til Norge, så er det bare å skru igjen gasskrana. Da kan de sitte der i kulda og mørket og vente på at vintersola skal lyse opp de subsidierte solpanelene, helt til forbundskansleren innser at Norge ikke har overgitt seg fullstendig denne gangen heller.

Man må forstå og beherske maktspill i storpolitikken, ellers blir man overkjørt. Dessverre har norske politikere mistet forståelsen for konflikter etter tre generasjoner med fred, og de er så dopa på dialog, globalisme, samarbeid og raushet, at de viser buken og blir spist av innvandring, islam og EU i troen på at underkastelse vil skape fred og frihet. Det må ta slutt. Vi må slutte å kopiere feilene til Tyskland, Frankrike og Sverige og gjøre det motsatte.

Helt siden jernteppet falt har jeg hevdet at Polen kan bli Europas nye stormakt. (Og dengang visste ingen at Tyskland ville begå kulturelt og økonomisk selvmord gjennom rød selvpisking, grønn galskap og kullsort jihad.) Polen har nemlig lært leksa si: De kjenner igjen totalitære bevegelser når de ser dem, og vil ikke ha demokratiets fiender inn i landet. I tillegg er de i stand til å lære av andres katastrofale politiske tabber, og nekter å repetere dem. Slik bygger man en sterk nasjon i en stadig farligere verden.

Link

http://www.informationliberation.com/?id=57341

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂