Nytt

Kommende helg starter den årlige Oktoberfesten. Antallet voldtekter i Bayern har økt med nesten femti prosent i år og politiet forbereder seg på strenge sikkerhetstiltak på ølfestene. Antallet av voldtektsmistenkte innvandrere har økt med 90 prosent i år, sa Bayerns innenriksminister Joachim Herrmann.

6 millioner mennesker deltar i Oktoberfesten og man er naturligvis bekymret for jihadangrep. Her er det både alkohol, tradisjonelle kjoler med dype utringninger, glade mennesker og alt det andre som jihadister mener kvalifiserer til jihad-drap.

Hvor lenge kan de tyske jentene ha på seg sine tradisjonelle dirndl?                             REUTERS/Michaela Rehle

Sist helg ble en nigeriansk asylsøker på 34 år arrestert for å ha voldtatt en kvinnelig jogger i Riedering utenfor Rosenheim i Bayern. Dette var bare dager etter den brutale voldtekten av en annen jogger i Leipzig. Hun måtte nødopereres. Politiet gikk ut og advarte tyske kvinner mot å jogge alene.

Angela Merkel kalte voldtekten i Riedering for et «trist tilfelle» og lovet å øke sikkerheten i Tyskland. «Vi vil skjerpe straffene der hvor det er nødvendig og vi vil gjøre dette for å hjelpe ofrene og beskytte folket mot kriminalitet», sa hun.

En gruppe av demonstranter svarte med Merkel med pipekonsert.

The Times