Nytt

En 10 år gammel gutt ble slått ned på åpen gate i Orkanger mandag ettermiddag, ifølge politiet. Gutten kom syklende bortover Orkdalsveien da en gutt på 16 år kom ut av en bil og slo ham ned.

— Gjerningspersonen, en ungdom på 16 år, kom ut av en bil og slo til 10-åringen, ifølge opplysninger vi har fått. 16-åringen var trolig passasjer i bilen, sier etterforskningsleder Randi Fagerholt ved Orkdal og Agdenes lensmannskontor.

Hendelsen ble fotografert. Avisa Sør-Trøndelag skriver:

En person fotograferte hendelsen. To bilder lå ei stund ute på vedkommendes Facebook-profil, men ble fjernet etter kort tid. Det ene bildet viser at 10-åringen, som sitter på en sykkel, holder opp ei hand som for å beskytte seg. På bildet ser vi også en personbil med ei åpen bakdør. Det neste bildet viser at 10-åringen ligger tilsynelatende bevisstløs på fortauet. Sykkelen ligger veltet foran ham. Bilen har da forduftet.

Redaksjonen i Document har mottatt bildene fra en anonym avsender.

10-åringen ble slått ned i Orkdalsveien. 

Noen timer senere mandag kveld ble nok en person slått ned på Orkanger. Denne gang var offeret en 16-åring utenfor en Kiwi-butikk. Han blødde fra det ene øret og måtte få behandling på legevakten.

Etterforskningsleder Fagerholt kan ikke bekrefte om det er snakk om samme gjerningsperson, men Avisa Sør-Trøndelag har vært i kontakt med kilder som er veldig sikre på at det er den samme «gjengen» som står bak.

TV2   NRK   Avisa Sør-Trøndelag