17. juni i år ble et masseslagsmål i Drammen dokumentert av vitner. Denne gangen har en innvandrergjeng angrepet en 19-åring og slått og sparket ham til blods. Vitnene til hendelsen ble truet. Skjermdump fra leservideo hos DRM24.

I 1700-tiden søndag skal en 19 år gammel gutt ha blitt angrepet av en gjeng i Drammen. Vitner opplyser at seks ungdommer med innvandrerbakgrunn skal ha angrepet tenåringsgutten, som skal ha sittet på en sykkel på fortauet.

– Når han ligger på bakken sparker de og slår løs på han. Jeg og broren min reagerer med å løpe etter ungdommene, men vi blir stoppet av flere personer med utenlandsk opprinnelse som var truende. I frykt for mer vold snur vi å går tilbake til personen som ble banket opp, forteller øyenvitnet til DRM24.

Vitnene DRM24 har vært i kontakt med har opplyst at  gutten blødde fra ansiktet, men etter hvert ha kom seg på beina. I følge avisen kom 19-åringen fra Drammen seg til legevakta på egenhånd etter hendelsen.

Ingen pågrepet

Ingen er pågrepet i saken, og politiet kjenner heller ikke til motivet for voldsutøvelsen:

– Det har vært en verbal utveksling i forkant med noen ukvemsord. Etter våre opplysninger har det vært fire personer som har utøvd vold mot 19-åringen, og han skal blant annet ha blitt slått i nesa, som muligens er knekt, sier operasjonsleder Tore Grindem ved politiet i Sør-Øst til DRM24.

I følge politiet har de opplysninger i saken å jobbe videre med, til tross for at de ikke har pågrepet de mistenkte. 19-åringen vil i følge avisen anmelde forholdet.
Sverige i endring. Kjøp Islamismen i Sverige her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.