I fjor ble 48-åring dømt til sju års fengsel for å ha voldtatt kona og bortført sine tre døtre. Mannen anket, og lagmannsretten skjerpet straffen til åtte år.

Trebarnsfaren ble dømt for å ha voldtatt og mishandlet kona gjentatte ganger over en periode på 14 år, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Han ble også dømt for å ha unndratt de tre døtrene fra moren i over tre år fra august 2012 og fram til desember 2015 i Irak.

Fredrikstad tingrett dømte ham til sju års fengsel og til å betale 525.000 kroner i erstatning til de fire. Denne dommen anket han, og da Borgarting lagmannsrett behandlet anken, ble straffen hevet til åtte års fengsel.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂