Nytt

Vladimir Putin mottar utenriksminister Hillary Clinton på APEC-møte i Vladivostok 8. september 2012. Foto: Mikhail Metzel/Reuters/Scanpix

Amerikansk etterretning oppfanget en konversasjon mellom russiske agenter som skrøt av hvordan de skulle ødelegge Hillarys valgkamp. Det var hensikten, ikke å hjelpe Trump.

David Remnick, redaktør i the New Yorker, har hele tiden ment at Putin ønsket å skade Hillary både før og etter en eventuell seier. Han ville ha hevn for at hun støttet opp under masseprotestene mot Putin i 2011.

Nå er det amerikansk etterretningsagenter som forteller Time at de var klar over hva russerne var ute etter:

Senior intelligence officials told Time that a Russian military intelligence officer with GRU said his group “was going to cause chaos in the upcoming U.S. election” to “pay Clinton back for what President Vladimir Putin believed was an influence operation she had run against him” during Russian elections.

Aleksej Navalnij var allerede den gang Putins nemesis. Det spredte seg et rykte om at Putins parti, Forente Russland, hadde jukset ved valget. 50.000 demonstrerte i Moskva. Hillary hadde forsvart demonstrantene. Det glemte aldri Putin.

Putin won his re-election and “dispatched his newly installed head of military intelligence, Igor Sergun, to begin repurposing cyberweapons previously used for psychological operations in war zones for use in electioneering.”

Amerikansk etterretning overhørte en samtale hvor det fremgikk hva planene gikk ut på. Men først nå kommer det frem. Man må undre seg på hvorfor det har tatt så lang tid. Disse opplysningene viser at Demokratenes og liberale mediers vedvarende kampanje mot Trump om «collusion» bygger på falske premisser.

U.S. officials who overheard Russian officials discussing their cyber campaign against Clinton wrote up their findings in a report, but intelligence experts didn’t see what was coming. (RELATED: Who’s The Russian Stooge Now?)

“We didn’t really understand the context of it until much later,” a senior intelligence official told Time.

Time reported that officials “now realize that the officer’s boast was the first indication U.S. spies had from their sources that Russia wasn’t just hacking email accounts to collect intelligence but was also considering interfering in the vote.”

Men hvorfor kommer denne informasjonen frem først nå? Det virker påfallende at noen har visst, men ikke gjort noe for å bringe den til torgs. Den forandrer nemlig den hovedstoryen som mediene og Demokratene har kjørt på, uavlatelig og nådeløst: At det må finnes bevis på en «collusion» mellom Putin og Trump.

Time’s report runs up against claimsmade by Democrats and some media outlets that Russian officials tried to help President Donald Trump’s campaign during the election. Instead, Putin wanted to hurt Clinton, regardless of who was opposing her. (RELATED: The Media’s ‘Russia Wanted Trump To Win’ Narrative Ignores One Key Detail)

Siden man satt på informasjon som motsa hovedfortellingen, er det vanskelig ikke å fatte mistanke om at anklagene mot Trump er orkestrert.

Hver gang det kommer informasjon som motsier denne fortellingen, blir byggverket skjørere.

 

CONFIRMED: Putin’s hacking was to hurt Clinton, not help Trump — US intel overheard Russian operatives bragging…