Etter at Donald Trump slapp bomben om at Barack Obama hadde overvåket ham, backet liberale medier umiddelbart opp om Obama. Hans nære medarbeider Ben Rhodes scoret poeng på å si at «presidenten, har ikke anledning til å be om overvåking av noen og du viser hvorfor».

Nuts altså, og slik presenterer også liberale medier Trump: Han lider av twitter-delirium. For folk utenfor USA kan en slik oppfatning feste seg. Man merker ikke stemningen, og hvor polarisert USA er.

Igår var det demonstrasjoner over hele USA, for Trump. De var ikke store, men de var mange. De ble møtt av motdemonstranter og det er disse som bruker vold. Bildene av blødende Trump-tilhengere, av kvinner som er sparket ned, av gamle menn som er blitt peppersprayet, forteller sitt tydelige språk om hvem som bruker vold. Det er for å si det enkelt – Obamas barn.

Under Obama har det vokst frem en generasjon av social justice warriors som føler de har rett til å benytte alle midler for å stanse politiske motstandere. En av organisasjonene heter da også: By Any Means Necessary; BAMN. De opptrer ofte maskert og noen av dem ser etter en anledning til å bruke vold.

Igår skjedde det en ytterst stygg hendelse på Middlebury college i Vermont, der den kjente professoren Charles Murray skulle tale. Han ble møtt av en mobb. Ikke bare ødela de møtet, så det måtte flyttes til et rom uten publikum og kun streames. Da Murray forsøkte å forlate bygningen via en bakdør ble han og professor Allison Stanger fysisk angrepet. Stanger måtte til legebehandling.

Professor Allison Stanger’s neck was injured when someone pulled her hair as she tried to shield Murray from 20 to 30 violent agitators who attacked the pair outside the McCullough Student Center at Vermont’s traditionally liberal Middlebury College.

According to Bill Burger, vice president of communications at the college, the crowd was made up of students and «outside agitators,» some of whom wore masks as they screamed at Murray. He described their behavior outside as «incredibly violent and said that «it was a very, very dangerous situation.»

Denne volden får du ikke lese om i Aftenposten. Der er det Trump-deliriet og kun det som pryder sidene. Alle vet at hvis det hadde vært den andre siden, Trump-tilhengerne, som brukte vold for å stanse et tillyst foredrag på et universitet, ville det fått bred dekning.

Det samme skjedde da Milo Yiannopoulos skulle tale på Berkely-universitet for en måned siden. Campus eksploderte i vold. Berkely er opprinnselsstedet til The Free Speech Movement på 60-tallet. Det ligger derfor en mørk symbolikk i at aktivister nå angriper dagens populære dissidentene med vold.

Utviklingen går så fort og motsetningene er så sterke at selv folk som tidligere hang med, sakker akterut. En mann som Per Edgar Kokkvold bruker søndagskommentaren til å bekymre seg over at USA har fått en president som vil bestemme hva som er sant.

Det er for såvidt riktig. Men det ville også Obama. Så lenge den avisen Kokkvold skriver for ikke viser Obamas skyggeside blir den definsjonen på fake news. Ignorans er ikke noen unnskyldning når man hevder å opplyse folk.. Nordmenn som føler seg moralsk høyt hevet over høyresiden svever i en forestilling om at de vet og har rett. Men jo mindre de vet, jo mindre rett, moralsk-politisk, har de. Det følger forpliktelser med å skulle dømme.

Det var nylig et møte i New York hvor den etablerte liberale pressen møtte Breitbart for å snakke om dekningen. -Dere mangler journalister som er i stand til å forstå Trumps univers, sa Breitbarts mann.

Obama og avlyttingen av Trump

CNN og de liberale mediene var raskt ute med å si at Trump manglet bevis for at han var overvåket av Obama. Men det stemmer ikke, hvis man vil se. Exclusive: FBI «Granted FISA Warrant Covering Trump Camp’s Ties to Russia».

Problemet for liberale medier er at de graver frem stoff som åpner opp for muligheter som de selv ikke er i stand til å forfølge. Således har New York Times hatt flere avsløringer som forteller om overvåking av Trumps folk.

En spesiell domstol er opprettet som e-tjenestene og det føderale politet må be om lov for å kunne overvåke amerikanere. Breitbarts Joel B. Pollak har laget en timeline:

1. June 2016: FISA request. The Obama administration files a request with the Foreign Intelligence Surveillance Court (FISA) to monitor communications involving Donald Trump and several advisers. The request, uncharacteristically, is denied.

Hvis man leser Ben Rhodes dementi nøyere ser man at han sier at «vi ga ikke ordre om overvåking for den muligheten har vi ikke». Nei, ikke ordre, men andre deler av administrasjonen kan be en domstol om slik tilgang. Rhodes har sine ord i behold, men bare teknisk. Han kan godt være klar over at andre gjorde jobben og kan spille forurettet. Slik er politikken. Men mediene har de senere år blitt spindoktorer for en liberal ideologi og ditto politikere som ikke kan gjøre noe galt. Man tror dem på deres ord, selv når det kan bevises at de lyver.

Hadde det vært en republikaner rotet seg opp i så mange skandaler som Hillary ville vedkommende aldri hatt en sjanse.

Nå er det kun en del av Amerika som vil se hvor korrupt hun er. De som ikke vil se det er overbevist om at de har fått en president som ligner på Hitler. Det er det de hører når han snakker om innreiserestriksjoner og utvisninger.

Dette er forestillinger som ligger begravet i den liberale psyken, ikke bare i USA. Da den debattglade danske justisminister Søren Pind (Venstre) skulle si hva som var galt ved de såkalte nasjonalkonservative, sa han at de fikk ham til å høre lyden av togvogner. På vei hvor? Gjett én gang.

De samme lydene hører amerikanske liberale. Men kan det være at det er de som lider av delirium?

San Fransisco er en såkalt sanctuary city, dvs de tar imot illegale innvandrere uten å stille spørsmål om hvem de er. Det sier seg selv at de utgjør en potensiell sikkerhetsrisiko. Disse byene føler seg under press fra Trump, som har truet med å stanse føderale subsidier.

I San Fransisco har sheriffen og ordføreren bestemt seg fra å trekke byen ut av FBIs anti-terror-samarbeid. Det er 104 slike enheter over hele USA som forebygger terror. De har avverget en rekke angrep siden 2001. Det er da man må lure på om liberale er besatt.

The JTTF has been credited with foiling 93 Islamist terrorist attacks and plots against the U.S. since 2001, including 12 this year, according to the Washington, D.C.-based Heritage Foundation. There are another 1,000 investigations into suspected terror activity nationwide.

These staggering statistics make the recent decision by the San Francisco police department to end the city’s partnership with the JTTF, at the behest of local activist groups that alleged Arabs and Muslims are wrongly targeted by the FBI and will be more so under the Trump administration, all the more concerning, said retired federal law enforcement officials.

Hvis man ikke får med seg disse hendelsene forstår man heller ikke motsetningene og hva som driver Obama-leiren. Deres krig dekkes ikke av norske medier.

Serveren i Trump tower

Det var en legitim grunn til å be om overvåking av Trump og det var en server som man oppdaget sto plassert i Trump tower, som kommuniserte med Alpha bank i Moskva. Det er en merkelig historie. Serveren var satt opp på en spesiell måte og kommuniserte bare med Moskva, og man fant ikke ut hva formålet var. (Les den utrolige historien hos Slate.com.)

4. October: FISA request. The Obama administration submits a new, narrow request to the FISA court, now focused on a computer server in Trump Tower suspected of links to Russian banks. No evidence is found — but the wiretaps continue, ostensibly for national security reasons, Andrew McCarthy at National Review later notes. The Obama administration is now monitoring an opposing presidential campaign using the high-tech surveillance powers of the federal intelligence services.

Man har ennå ikke kommet til bunns i hva denne serveren gjorde. Men – og her kommer vi til det politisk betente for Obamas del: På dette tidspunkt var det klart at Demokratenes valgkamphovedkvarter var blitt hacket og mediene var desperate etter å diskreditere Trump. Det kan derfor tenkes at Obamas folk, nære og mer fjerne tjenestemenn i «organene», bestemte seg for å benyte seg av adgangen til å avlytte Trump Tower. Når det gjelder økonomiske forhold er det en lav terskel for å avlytte.

Når New York Times i tillegg har hatt flere storier om at Obama-administrasjonen arbeidet på overtid for å senke terskelen for å spre avlyttet materiale innen tjenestene, og spredte det som var avlyttet til flest mulig, så avtegner det seg et bilde av en planlagt prosjekt for å ramme etterfølgeren.

Det er dette som er og blir det store spørsmålet: Har Obama brukt sin makt til å sette i gang en operasjon som brukte overvåking i politisk øyemed?

I så fall: Ble russisk innblanding et påskudd til å ramme Trump-administrasjonen? Har «organene» blitt brukt til å felle først Michael Flynn og nå i neste omgang justisministeren Jeff Sessions, som fremdeles sitter, men måtte «recuse himself», dvs avstå fra å ha noe med etterforskningen av mulig samrør mellom Trump og Moskva.

Obama mest å tape

Hvem har mest å tape på en slik opprulling? Trolig Obama. Trump er allerede så svertet at det knapt kan bli verre. Man leter bare etter the smoking gun, men har allerede avsagt dommen: He’s fired.

Det er verre med vidunderbarnet Obama. Han er som han selv sa før han gikk av – skandalefri, og mediene klappet ham på skulderen. Han er deres boy. Men nettopp dette er nedlatende, og det kan ha fått Obama til å tro at han kan gå på vannet, at han har rettigheter som ingen andre har. He cannot do anything wrong. Hvis han forsøkte å kartlegge Trumps  manøvre var han i sin fulle rett. Russisk innblanding kan ha gitt ham påskuddet.

Men det kan være at Obama og hans folk gikk mye lenger.

I mørket er alle katter grå heter det. Hadde rollene vært byttet om ville vi aldri fått svaret. Men nå er det Trump som kan rulle opp hva som har foregått.

USA blir forhekset av alt oppstyret. Det er ikke bra. Skandalene og avsløringene suger energi og oppmerksomhet.

Bak ligger en rell uenighet om hva USA skal være og synet på et liberalt demokrati. Det er en motsetning som går tvers gjennom både USA og Europa.

De som tror at Obamas folk er rene, har ikke fulgt med i timen.

 

 

se også: http://www.breitbart.com/big-government/2017/03/03/mark-levin-obama-used-police-state-tactics-undermine-trump/

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂