Nytt

Nord-Afrika har flyttet til Frankrike. Muslimske kvinner skal som kjent helst ikke sees eller høres. Nå forsvinner de ut av bybildet i ghettoene i Paris. Den statlige TV-kanalen France 2 fulgte to modige kvinner, Nadia Remadna og Aziza Sayah, på vandring for å filme mennenes reaksjoner.

På vei inn i en kafé møter de kun uvennlige menn. Eieren er ikke i humør til å diskutere og de mannlige gjestene ser sjokkerte ut over å se kvinnene. Eieren sier at kvinner er uønsket. Dette er kun for menn. «I denne kaféen har vi ingen blanding (av kjønn)», forsikrer en stemme tørt.

«Dans ce café, il n’y a pas de mixité»

Avvisningen av kvinner på barer og kaféer har, ifølge de militante mennene, med kultur, tradisjon og religion å gjøre. Deres kultur, tradisjon og religion, naturligvis, ikke Frankrikes. Men dette er i Paris, bare ikke de delene av Paris som er franske. I Seine-Saint-Denis finner man forøvrig også en stor grad av radikalisering og mange jihadister kommer nettopp herfra.

«Men vi er i Frankrike», protesterte kvinnene gjentatte ganger. For døve ører. For dette er ikke lenger Frankrike.

Parallellsamfunnet har andre tanker og meninger om hvordan de vil ha ting. Det er uinteressant om dette passer for franskmenn. Hvorfor bry seg om franskmenn? De bor jo ikke i området uansett!

Alle multikulturtilhengerne, og da særlig de kvinnelige sådan, bør ta seg en studietur til Seine-Saint-Denis i Paris. Bare så de virkelig forstår konsekvensene av hva de har satt i gang. For de ekstra naive eller modige: Ta på et kort skjørt og gå på kveldstid!

Société : quand les femmes sont indésirables dans les lieux publics

Nå ute på Youtube med engelsk tekst:

Det er nå liten forskjell på Seine-Saint-Denis og Alger i Algerie:

Her er en kvinne i vestlige klær i Algerie. Sjekk reaksjonene. 

Etter opptøyene i området i 2005 importerte Frankrike imamer fra utlandet for å «få orden på ting». Men mer islam har gjort segregeringen enda sterkere og radikaliseringen til et enda større problem.

Mer islam er ikke løsningen. Hører du, Hadia?

 

Hadia Tajik - Thomas Knarvik

France 2