Jihadist-angrepet på Paris-kontoret til Charlie Hebdo  har kastet søkelyset på de såkalte «no-go» sonene i Frankrike og andre land.
No-go soner er muslimsk-dominerte områder som stort sett er utilgjengelige for ikke-muslimer av flere grunner, inkludert lovløsheten og utryggheten som gjennomsyrer mange av disse stedene. Myndighetene i vertslandene har i praksis mistet kontrollen over flere no-go soner og er ofte ikke i stand eller villige til å tilby grunnleggende offentlige tjenester som politi, brannvesen og ambulanser i frykt for å bli angrepet av muslimske ungdommer.
Muslimske områder i europeiske byer er også arnesteder for islamsk radikalisme og utgjør en signifikant trussel mot sikkerheten i Vesten.
Europas no-go soner er et biprodukt av tiår med multikulturell politikk som har oppfordret muslimske immigranter til å skape parallellsamfunn segregert fra, istedet for integrert i, sine europeiske vertsnasjoner.
Problemet med no-go soner er godt dokumentert, men multikulturalister og deres politisk korrekte støttespillere benekter hardnakket at de fins. Noen driver nå en organisert kampanje for å diskreditere og til og med stoppe munnen på de som bringer temaet på bane.
Som for eksempel Carol Matlack, en amerikansk skribent for Bloomberg Businessweek, som skrev en artikkel kalt «Debunking the Myth of Muslim-Only Zones in Major European Cities» [1], der hun hevder at no-go soner bare er en urban legende som er åpenbart usann. Hun fortsetter med å latterliggjøre de som er uenige med henne.
Den amerikanske tv-kanalen Fox News har også kommet med [2] minst fire unnskyldninger for å ha nevnt muslimske no-go soner i Europa, etter at en kommentator feilaktig påsto at hele Birmingham var muslimsk. Hadde han bare sagt at deler av Birmingham er muslimske hadde det vært korrekt.
Til tross for den politisk korrekte benektelsen er muslimske no-go soner et veletablert faktum i mange deler av Europa.
Det følgende er den første delen av en serie som dokumenterer realitetene ved Europas no-go soner. Serien begynner med fokus på Frankrike og gir et kort sammendrag av noen få av de bokstavelig talt tusener av referanser til franske no-go soner fra forskere, politi, media og myndigheter som lett kan finnes på internett ved å gjøre et enkelt søk på Google.
Fabrice.Balanche2
Fabrice Balanche, en velkjent fransk islam-ekspert som underviser ved universitetet i Lyon, sa [3] nylig til Radio Télévision Suisse: «Det fins områder i Frankrike som Roubaix og det nordlige Marseille der politiet ikke vil sette sin fot, der myndighetenes autoritet er fraværende og der islamske ministater har blitt etablert.»
Den franske journalisten og skribenten Éric Zemmour fortalte [4] nylig til BFM TV: «Det fins steder i Frankrike i dag, spesielt i forstedene, som egentlig ikke er Frankrike. Salafister islamiserer noen bydeler og forsteder. Det er ikke Frankrike i disse bydelene, det er en islamsk republikk.» I et annet intervju sier [5] Zemmour – hans siste bok heter «Fransk selvmord» –  at multikulturalisme og politisk korrekthet ødelegger landet.
Den franske politikeren Franck Guiot skrev [6] at i deler av Évry, en bydel i de sørlige forstedene av Paris, fins det no-go soner der politiet ikke kan dra av frykt for å bli angrepet. Han sa at politikere som forsøker å opprettholde «sosial fred» hindret politiet fra å bruke sine våpen i selvforsvar.
Den sosialistiske borgermesteren i Amiens, Gilles Demailly, har referert [7] til bydelen Fafet-Brossolette som en no-go sone der «man ikke lenger kan bestille en pizza eller få en doktor til å gjøre et husbesøk.» Europe 1, en av de ledende kringkasterne i Frankrike har referert [8] til Marseille som en no-go sone etter at myndighetene ble nødt til å sette inn opprørspolitiet, CRS, for å konfrontere muslimske gjenger i byen. Det franske innenriksministeriet sa [9] de forsøkte å «gjenerobre» 184 kvadratkilometer av Marseille som har kommet under kontroll av muslimske gjenger.
Den franske avisa Le Figaro har beskrevet [10] sentrum av Perpignan som en «veritabel no-go sone» der «aggresjon, antisosial oppførsel, narkotikasalg, muslimsk separatisme, rasespenninger og klanbasert vold» har tvunget ikke-muslimer til å flytte ut. Le Figaro har også rapportert [11] at Les Izards-området i Toulouse er en no-go sone, der arabiske narkotikagjenger kontrollerer gatene med frykt.
Le Figaro rapporterte [12] også at store mengder automatgevær er i omløp i no-go sonene. For noen få hundre dollar kan man kjøpe Kalashnikover, uttalte statsviteren Sebastian Roché. «For prisen av en Iphone!»
Avisa France Soir publiserte [13] resultatet av meningsmålinger som viste at nesten 60% av franske borgere er for å sende hæren inn i problemområder for å gjenopprette lov og orden.
Avisa Le Parisien har kalt [14] deler av Grigny, en bydel i de sørlige forstedene til Paris, for en «lovløs sone» herjet av velorganiserte muslimske gjenger hvis medlemmer anser seg for å inneha verdensherredømme. Det ukentlige nyhetsmagasinet Le Point rapporterte [15] om den økende muslimske lovløsheten i den franske byen Grenoble.
Det franske magasinet L’Obs (tidligere kjent som Le Nouvel Observateur) har rapportert [16] om den stadig forverrede sikkerhetssituasjonen i Roubaix, en by i det nordlige Frankrike nær grensen til Belgia. Magasinet rapporterte at lokalbefolkningen er «i eksil i sitt eget land» og ønsker å forme sin egen milits for å gjenopprette lov og orden, siden politiet er redd for å konfrontere de muslimske gjengene.
I august 2014 rapporterte [17] det franske magasinet Valeur Actuelles at «Frankrike har flere enn 750 lovløse områder» der fransk lov ikke gjelder. Under overskriften «Helvete i Frankrike» sa magasinet at flere deler av Frankrike er under et «pøbeldiktatur», der politiet blir «møtt med bombekastere» og blir «tvunget til retrett av prosjektiler.»
Valeurs Actuelles rapporterte [18] også om lovløsheten i Trappes, en bydel i de vestlige forstedene til Paris, der radikal islam og utbredd kriminalitet går hånd i hånd. De kriminelle blir støttet opp av islamske fundamentalister for å tvinge fram et alternativt samfunn uten bånd til den franske republikken», i følge den lokale politisjefen Mohammed Duhan. Det kan ikke anbefales å dra dit, sier han og legger til: «Du vil bli observert av de såkalte «chauffeurs» (speidere for narkotikalangere) og bli ranet og banket opp.»
Valeurs Actuelles har også rapportert [19] om no-go soner i Nantes, Tours og Orléans som har utviklet seg til «krigssoner» der de få gjenværende franske blir møtt med muslimsk kommunalisme, utbredt kriminalitet samtidig som deres egne kulturelle referanser forsvinner.
En eksplisitt 20-minutters dokumentar [20] på fransk om no-go sonen i Clichy Montfermeil viser (etter ca 3 minutter) hva som skjer når fransk politi drar inn i området.
Andre dokumentarer: En halvannen times dokumentar (på fransk) om muslimske gjenger i Paris’ no-go soner produsert av den franske TV-kanalen TF1 [21]. En 50-minutters dokumentar (på fransk) om no-go sonene i Clos Saint-Lazare i det nordlige Paris, produsert av den franske TV-kanalen TV3 [22]. En 45-minutters dokumentar (på engelsk) om no-go sonene i Marseilles [23]. En fire minutters video om de farligste områdene i Frankrike i 2014 [24]. En tre og et halvt minutts video om de farligste områdene i Paris og omegn [25]. En to minutters video om en no-go sone i Lille [26]. En fem minutters video om livet i forstedene til Lyon [27].
I en russisk TV-dokumentar om no-go soner i Paris [28] sier programlederen: «Vi er i Paris, i bydelen Barbès, noen få minutter fra det velkjente Montmartre. Det er nesten umulig å finne en europeer her. Visse gater i Paris minner om et orientalsk marked.» Han fortsetter: «Forstedene i Paris har blitt ghettoer der ikke engang politiet tør vise seg.» Skjulte kamera viser utbredt lovløshet og narkotikasalg i området.
En vitenskapelig avhandling kalt «No-Go Zones in the French Republic: Myth or Reality?» [29] dokumenterer dusinvis av franske områder «der politi og gendarmeri er ute av stand til å oppholde den franske loven, eller til og med dra inn i uten å risikere konfrontasjoner, prosjektiler eller til og med dødelig skyting.»
Noen av de mest beryktede no-go sonene i Frankrike befinner seg i fylket Seine-Saint-Denis, en nordøstlig forstad til Paris som har en av de høyeste konsentrasjonene av muslimer i Frankrike. Det er estimert at det bor 600 000 muslimer der (hovedsaklig fra Nord og Vest-Afrika) av en total befolkning på 1.4 millioner.
Seine-Saint-Denis er oppdelt i 40 administrative distrikter kalt «communes», hvorav 36 av dem er på den franske regjeringens offisielle liste [30] av «sensitive urbane soner» eller ZUS.
Seine-Saint-Denis – også kjent som «nittitre» eller «ni tre» etter de to første sifrene i postnummeret – har en arbeidsledighet som er en av de høyeste i Frankrike. Flere enn 40 prosent av de som er under 25 år er uten arbeid. Området er plaget av narkotikasalg og lider under en av de høyeste forekomstene av voldelig kriminalitet i Frankrike.
I oktober 2011 avslørte den svært viktige rapporten «Banlieue de la République» (forsteder i republikken) [31] at Seine-Saint-Denis og andre forsteder i Paris er i ferd med å bli «adskilte islamske samfunn» separert fra den franske staten, der sharia-lover hurtig er i ferd med å erstatte fransk lov. Rapporten sa at stadig flere muslimske immigranter snur ryggen til franske verdier og istedet involverer seg i radikal islam.
gilles-kepel
Rapporten – som var bestilt av den innflytelsesrike franske tenketanken L’Institut Montaigne – ble ledet av Gilles Kepel, en høyt respektert statsviter og islam-ekspert, sammen med fem andre franske forskere.
Forfatterne av rapporten påviste at Frankrike – som nå har 6.5 millioner muslimer (den største muslimske befolkningen i EU) – er på randen av en større sosial eksplosjon på grunn av at muslimene ikke klarer å integrere seg i det franske samfunnet.
Rapporten viser også hvordan problemet blir forsterket av radikale muslimske predikanter som promoterer marginalisering av muslimske immigranter for å lage et muslimsk samfunn styrt av sharia-lover i Frankrike.
Undersøkelsen var hovedsaklig utført i Clichy og Montfermeil, to forsteder i Seine-Saint-Denis som var arnestedet for de muslimske opprørene høsten 2005 da muslimsk mobb satte fyr på mer enn 9000 biler.
Rapporten beskriver Seine-Saint-Denis som «en ørken av avindustrialisering», og at i noen av områdene «har en tredel av befolkningen annet statsborgerskap enn fransk og mange innbyggere er tiltrukket av en islamsk identitet.»
Aubervilliers er en annen del av Seine-Saint-Denis, noen ganger kalt en av den «franske republikkens tapte territorier». I praksis er det en muslimsk by, mer enn 70% av befolkningen er muslimer. Tre fjerdedeler av alle under 18 år er utenlandsk eller av utenlandsk opprinnelse, hovedsaklig fra Nordvest-Afrika eller Afrika sør for Sahara. Det sies at fransk politi bare sjelden begir seg inn i de farligste delene av byen.
Den sørlige delen av Aubervilliers er velkjent for sitt levende kinesiske immigrantmiljø med sine engrossalg av klær, tekstillager og import-eksport-marked. I august 2013 rapporterte det ukentlige nyhetsmagasinet Marianne [32] at muslimske immigranter følte seg ydmyket av den dynamiske økonomien til kineserne, og trakasserte og overfalt kinesiske kjøpmenn som stadig oftere ble utsatt for ran og utpressing. Situasjonen ble så ille at den kinesiske ambassadøren i Frankrike ble nødt til å besøke området.
Jaques Salvator, den sosialistiske borgermesteren i Aubervilliers, foreslo som svar at volden ville avta hvis kinesiske firma kunne påta seg å ansette flere arabere og afrikanere. Kineserne svarte med at muslimene ikke jobber like hardt som kineserne, de stiller flere krav og de klager for mye, i henhold til Marianne.
Etter at de lokale myndigheter nektet å foreta seg noe i møte med den stadig økende muslimske volden, truet kineserne med å «tilkalle den kinesiske mafiaen» for beskyttelse. Muslimene svarte med en petisjon for å få kineserne utvist fra området.
Magasinet Charlie Hebdo rapporte [33] i 2012, også fra Aubervilliers, at myndighetene hadde gjort det obligatorisk for ikke-muslimske menn å konvertere til islam før de giftet seg med muslimske kvinner, selv om Frankrike tilsynelatende er en sekulær republikk. Journalisten Frédéric Gilbert ble fortalt:
      Du kan konvertere i hvilken som helst moske i løpet av tre minutter. Alt du trenger å gjøre er å repetere denne setningen med overbevisning og ærlighet: «Det finnes ingen Gud unntatt Allah, og Muhammed er hans sendebud», og imamen vil bekrefte at du har konvertert til islam.
I en artikkel kalt «Når borgermestre blir imamer», skrev Charlie Hebdo:
     Med andre ord står marokkansk lov over fransk når det gjelder blandingsekteskap, og den samme situasjonen gjelder for andre tidligere franske kolonier som Tunisia, Algerie og Egypt.
I henhold til avisa Le Parisien er praksisen [34] med «falske konverteringer» til islam utbredd fordi de fleste ikke-muslimske brudgommer foretrekker falske konverteringer foran å bli utsatt for «administrative komplikasjoner».
Le Figaro publiserte [35] i 2014 innholdet i et lekket etterretningsdokument som advarer mot krav om å innføre islamske sharia-lover i franske skoler i muslimske ghettoer. Dokumentet på 15 sider inneholder 70 konkrete eksempler på hvordan muslimske fundamentalister tar over tilsynelatende sekulære skoler over hele landet. Dette inkluderer: Tilsløring på lekeplasser, halal-mat i kantiner, skyhøyt fravær under religiøse høytider (opp mot 90% i deler av Nîmes og Toulouse) og hemmelige bønnesamlinger i gymsaler eller ganger. Rapporten beskriver i detalj hvordan «selvutnevnte unge voktere av ortodoksien» ignorerer loven fra mars 2004 som forbyr religiøse symboler i franske skoler. En gymnasrektor fra Marseille vitnet om at noen av studentene hennes ber med slik intensitet at de har «blå panner».
Flere videoer: En radikal islamsk demonstrasjon i Seine-Saint-Denis [36]. Radikale muslimer i utfoldelse på  en fransk buss med rop om «Allahu Akbar!» [37]. En serie på åtte videoer som dokumenterer muslimske gatebønner i Paris [38]. (Gatebønner har nå blitt forbudt [39].) En serie på 25 videoer som dokumenterer islamiseringen av Frankrike [40].
Den franske regjeringen annonserte [41] i juli 2012 en plan for å ta tilbake kontrollen over 15 av de mest notoriske no-go sonene. Disse kriminalitetsinfiserte områdene som det franske innenriksministeriet har omtalt som «Zones de Sécurité Prioritaires, ZSP» (prioriterte sikkerhetssoner), inkluderer muslimske områder av Amiens, Aubervilliers, Avignon, Béziers, Bordeaux, Clermont-Ferrand, Grenoble, Lille, Lyon, Marseilles, Montpellier, Mulhouse, Nantes, Nice, Paris, Perpignan, Strasbourg, Toulouse og mange andre. På en fullstendig liste [42] av ZSP-er er antallet nå oppgitt til 64.
I en 13-minutters dokumentar [43] fra ungarsk fjernsyn (tekstet på engelsk) om no-go soner i Paris, intervjues den franske kriminaljournalisten Laurent Obertone, som er forfatteren av bestselleren «La France Orange Méchanique» (Frankrike: Et Clockwork Orange).
Obertone skriver i boken sin at Frankrike er i ferd med å synke ned i en tilstand av barbari og at den virkelige utbredelsen av kriminalitet og vold over hele landet er med hensikt underrapportert av politisk korrekt media, myndigheter og politi.
I dokumentaren uttaler Obertone: «Den franske eliten ble opprørt da den tidligere franske presidenten Nicolas Sarkozy brukte ordet «bøller» om muslimske immigranter som angrep politiet.»
Den ungarske programlederen spør så: «Hva om vi dro til forstedene?» Obertone svarer: «Det kan jeg ikke anbefale. Ikke engang vi som er franske tør dra dit lenger. Men dette snakker ingen høyt om, selvfølgelig. Heller ikke de som proklamerer «Lenge leve multikulturalismen», og «Paris er vidunderlig!» tør dra inn i forstedene.»
Soeren Kern er Senior Fellow ved det New-York-baserte Gatestone Institute. Han er også Senior Fellow i europeisk politikk ved den Madrid-baserte Grupo de Estudios Estratégicos/Strategic Studies Group.
[1] «Debunking the Myth of Muslim-Only Zones in Major European Cities», http://www.businessweek.com/articles/2015-01-14/debunking-the-muslim-nogo-zone-myth, 2015-01-14
[2] «Fox News corrects, apologizes for ‘no-go zone’ remarks», http://www.washingtonpost.com/blogs/erik-wemple/wp/2015/01/18/fox-news-corrects-apologizes-for-no-go-zone-remarks/, 2015-01-18
[3] «Des « mini Etats islamiques » en France (Vidéo/télévision suisse)», http://www.agoravox.tv/tribune-libre/article/des-mini-etats-islamiques-en-46961, 2014-09-30
[4] Éric Zemmour: «Les islamistes salafistes ont halalisé certains quartiers», https://www.youtube.com/watch?v=-wUXU7IygB8, 2014-10-13
[5] «Eric Zemmour: L’invité de Ruth Elkrief – 08/10», http://www.bfmtv.com/mediaplayer/video/eric-zemmour-l-invitac-de-ruth-elkrief-0810-328914.html, 2014-10-08
[6] «[Tribune] Corbeil-Essonnes, une zone de non-droit parmi tant d’autres sous l’emprise de la racaille», http://fr.novopress.info/177064/tribune-corbeil-essonnes-une-zone-de-non-droit-parmi-tant-dautres-sous-lemprise-de-la-racaille/, 2014-10-21
[7] «Amiens-Nord, une «zone de non-droit» ?», http://www.europe1.fr/france/amiens-nord-une-zone-de-non-droit-1204941, 2012-08-15
[8] «A vos yeux, Marseille est-elle devenue une zone de non-droit ?», http://www.europe1.fr/la_question_du_jour/a-vos-yeux-marseille-est-elle-devenue-une-zone-de-non-droit-1614965, 2013-08-20
[13] «Sondage : L’armée en banlieue ? Oui !», http://archive.francesoir.fr/actualite/societe/sondage-l-armee-en-banlieue-oui-108821.html, 2011-06-10
[14] «Grigny : une cité sous le joug des petits caïds», http://www.leparisien.fr/grigny-91350/grigny-une-cite-sous-le-joug-des-petits-caids-04-02-2011-1299002.php, 2011-02-04
[15] «Grenoble : «Certains jeunes de la Villeneuve n’ont plus peur de rien»», http://www.lepoint.fr/societe/grenoble-certains-jeunes-de-la-villeneuve-n-ont-plus-peur-de-rien-06-10-2012-1514028_23.php, 2012-10-06
[16] «Roubaix, « ce n’est pas Chicago », mais c’est la mouise quand même», http://rue89.nouvelobs.com/2014/08/17/roubaix-nest-chicago-cest-mouise-quand-meme-254254, 2014-08-17
[17] «Dossier: L’enfer en France», http://www.valeursactuelles.com/societe/dossier-lenfer-en-france-47363, 2014-08-25
[18] «Trappes, cité perdue de la République», http://www.valeursactuelles.com/politique/trappes-cite-perdue-de-la-republique-40142, 2013-08-05
[19] «Reportage exclusif: bienvenue en zone de non-droit», http://www.valeursactuelles.com/societe/reportage-exclusif-bienvenue-en-zone-de-non-droit-47364, 2014-08-21
[20] «GO FAST CONNEXION BY KOURTRAJME», http://www.dailymotion.com/video/x6qf97_go-fast-connexion-by-kourtrajme_news, 2008-12-09
[21] «Reportage sur le Gang de cité contre la Police Parisienne !!!!», https://www.youtube.com/watch?v=V7L3JAfnsNo, 2013-04-04
[22] «Reportage: Violence dans une Cité de Non Droit, Clos saint Lazare Stains (93)», https://www.youtube.com/watch?v=xHKKWgfcG20, 2013-09-07
[23] «Extreme World – Marseille Connection», https://www.youtube.com/watch?v=GecqeKnu4YM, 2014-03-30
[24] «Les Quartiers les plus chauds de France», https://www.youtube.com/watch?v=O9edB9_KOkE, 2013-10-09
[25] «TOP 10 des villes les plus dangereuse d’ ÎLE-DE-FRANCE», https://www.youtube.com/watch?v=9ovSuk2HwaU, 2013-11-16
[26] «90′ Enquêtes – Lille Sud (59) quartier sensible délinquances drogues etc..», https://www.youtube.com/watch?v=pE6y9cOdz6I, 2012-08-10
[27] «Living in Lyon’s banlieu», https://www.youtube.com/watch?v=AVQkOW5PXPI, 2011-06-02
[28] «Russian Reporter visits ‘No go zone’ in Paris», https://www.youtube.com/watch?v=bf31HbHLRwA, 2012-10-14
[29] ««Les zones de non droit» dans la République Française, mythe ou réalité?», Département de Recherche sur les Menaces Criminelles Contemporaines – Université France II, http://www.drmcc.org/IMG/pdf/TREMOLLET_DE_VILLERS.pdf, 2001/2002
[30] «Atlas des Zones urbaines sensibles (Zus)», http://sig.ville.gouv.fr/Atlas/ZUS/
[31] «French Suburbs Becoming ‘Separate Islamic Societies'», http://www.gatestoneinstitute.org/2487/french-suburbs-islamic-societies, 2011-10-10
[32] «…Aubervilliers, après le «miracle chinois»», http://www.marianne.net/Aubervilliers-apres-le-miracle-chinois_a231308.html, 2013-08-17
[33] «France’s Caliphate Progress: Aubervilliers Town Hall require ‘conversion to Islam’ before marrying couple», https://themuslimissue.wordpress.com/2012/10/07/frances-caliphate-progress-aubervilliers-town-hall-require-conversion-to-islam-before-marrying-couple/, 2012-10-07
[34] «Aubervilliers : le marié refuse de se convertir à l’islam», http://www.leparisien.fr/seine-saint-denis-93/aubervilliers-le-marie-refuse-de-se-convertir-a-l-islam-07-01-2012-1801354.php, 2012-01-07
[36] «France manifestation islamiste en Seine-Saint-Denis», https://www.youtube.com/watch?v=TID3l6lpJA4, 2012-05-26
[37] «Les islamistes en France en force dans un bus.», https://www.youtube.com/watch?v=Vq5aEly_63g&spfreload=1, 2012-08-11
[38] «Islamized Paris», https://www.youtube.com/playlist?list=PLEE2D0326EDB53647, 2011-05-17
[39] «France Bans Muslim Street Prayers «An Occupation Without Tanks and Soldiers»», http://www.gatestoneinstitute.org/2435/france-bans-muslim-street-prayers, 2011-09-20
[40] «Islamisation de la France», https://www.youtube.com/playlist?list=PL4F16DBAE554C0932, 2012-09-25
[41] «Zones de sécurité prioritaires», http://www.interieur.gouv.fr/ZSP
[42] «Dossier de presse conjoint du ministère de la Justice et du ministère de l’Intérieur», http://www.interieur.gouv.fr/Media/MI/Files/Actualites/Dossier-de-presse-conjoint-du-ministere-de-la-Justice-et-du-ministere-de-l-Interieur
[43] «Drugs, Weapons, Gang Wars – France Today», https://www.youtube.com/watch?v=6yzhGtL5NN4, 2013-03-08
Attachments area
Preview YouTube video Éric Zemmour: «Les islamistes salafistes ont halalisé certains quartiers»

Éric Zemmour: «Les islamistes salafistes ont halalisé certains quartiers»

Preview YouTube video Reportage sur le Gang de cité contre la Police Parisienne !!!!

Reportage sur le Gang de cité contre la Police Parisienne !!!!

Preview YouTube video Reportage: Violence dans une Cité de Non Droit, Clos saint Lazare Stains (93)

Reportage: Violence dans une Cité de Non Droit, Clos saint Lazare Stains (93)

Preview YouTube video Extreme World – Marseille Connection

Extreme World – Marseille Connection

Preview YouTube video Les Quartiers les plus chauds de France ®2014

Les Quartiers les plus chauds de France ®2014

Preview YouTube video TOP 10 des villes les plus dangereuse d’ ÎLE-DE-FRANCE

TOP 10 des villes les plus dangereuse d’ ÎLE-DE-FRANCE

Preview YouTube video 90′ Enquêtes – Lille Sud (59) quartier sensible délinquances drogues

90′ Enquêtes – Lille Sud (59) quartier sensible délinquances drogues

Preview YouTube video Living in Lyon’s banlieue

Living in Lyon’s banlieue

Preview YouTube video Russian Reporter visits ‘No go zone’ in Paris,

Russian Reporter visits ‘No go zone’ in Paris,

Preview YouTube video France manifestation islamiste en Seine-Saint-Denis

France manifestation islamiste en Seine-Saint-Denis

Preview YouTube video Les islamistes en France en force dans un bus.

Les islamistes en France en force dans un bus.

Preview YouTube video Drugs, Weapons, Gang Wars – France Today

Drugs, Weapons, Gang Wars – France Today