Etter flere års «eksil» tror Tony Blair at han igjen kan spille en rolle i britisk politikk. Ifølge en kilde så skal Blair ha sagt at Theresa May er en «lettvekter» og at Jeremy Corbyn er sprø. Vel gjør Jeremy Corbyn en heroisk innsats for å sørge for at Labour forblir fullstendig uvalgbart med ham som leder, men Tony Blair kunne gitt partiet det endelige dødelige dolkestikket.
Britenes hat mot Tony Blair er kanskje vanskelig å forstå med mindre man har fått med seg all den slimete korrupsjonen og skandalen rundt krigen i Irak. Men de hater både ham og kona Cherie Blair. Til et nivå som The Clintons aldri vil nå.

A protester steps on a portrait of Tony Blair during a rally against the former British prime minister in Petaling Jaya on April 24, 2010. About 100 angry protesters stomped on and burnt pictures of Tony Blair as the former British prime minister addressed a business gathering in Malaysia. AFP PHOTO / KAMARUL AKHIR (Photo credit should read KAMARUL AKHIR/AFP/Getty Images)

Bare tanken på at han skal returnere til politikken gir Daily Mails lesere frysninger og idéer:

No thanks Tony…we have had enough wars. Why don’t you try weight lifting in the deepest part of the Thames.

If he really does think he has a chance, may I suggest that he makes a preannounced visit to a city street for 20 minutes or so, without his armed security detail. Thought not. He’s truly detested by pretty much everyone in the UK.

H a n g him

The audacity is this «man» is outrageous! Prosecute him NOW!!!

The only position he should be filling is a 6x7x2 foot hole in the ground.

This nation needs Tony as much as it needs an outbreak of cholera.

For noen dager siden kunne The Times fortelle at Tony Blair hadde vært i samtaler med Donald Trumps svigersønn Jared Kushner. Men de har også felles venner og kjente hverandre allerede og det dreide seg egentlig bare om en lunsj med mange mennesker hvor de begge var tilstede. Blair har avvist at han har vært ute etter en jobb hos Trump.

Blair er gårsdagens politiker. Han har ingen fremtid i britisk politikk med mindre hele landet rammes av akutt hukommelsestap.

Daily Mail