Nytt

Det er ingen ende på historiene om de godt voksne «asylbarna» fra Afghanistan med både skjegg, rynker og visdomstenner. Noen av dem er så håpløse at man må nesten le. For hva med den britiske fostermoren som oppdaget at hennes nye «fosterbarn» på påståtte 12 år (ja, tolv) hadde mistenkelig mye hårvekst i ansiktet og var litt av en våpenekspert! «Tolvåringen» viste seg dessuten å være en jihadist med forbindelse til Taliban og hadde bilder av barnemisbruk på mobilen.

 A woman opened her heart and her door to a 12-year-old boy who had fled the horrors of war in Afghanistan after losing his parents – or so she thought. In reality, not only was the boy in her care, Jamal, almost a decade older than she had been duped into believing, but he also had Taliban and child abuse material on his phone. A dentist’s check found his age to actually be around 21 and a subsequent investigation uncovered the shocking content on his mobile, according to the Sun.

Fostermoren, Rosie, tok seg av flere asylbarn og Jamal delte rom med tre barn mellom 12 og 14 år. Hun tok Jamal til et klatresenter hvor det viste seg at hans overkropp var langt sterkere enn hva alderen på papiret skulle tilsi. Nei, jøss, du sier ikke det. Og så legger hun til (og her er det lov til å le høyt):

Jamal was also was able to completely strip a rifle at a shooting range.

Rosie forteller til journalistene at det var latterlig at alle andre bortsett fra sosialarbeiderne kunne se hva som foregikk (should have gone to Specsavers?). Jamal ble sågar kastet av bussen fordi han så for gammel ut til å ha barnebillett.

Fostermoren kunne ikke bekrefte at Jamal var en terrorist, men hun står fast ved at han har tilbrakt tid i en treningsleir. Jamals avskjedsord til henne var:

 ‘I’ll kill you and I know where your children are.’

«Lille Jamal» ble også arrestert for overfall og er blitt nektet asyl i Storbritannia. Men er han kastet ut av landet?

3987c45000000578-0-image-m-17_1476922596098

En veldedighetsorganisasjon forsøkte å bløffe med å si at han til venstre var en tolk. Men det måtte en beskjemmet talsperson fra Home Office innrømme at han nok ikke var – han var et asylbarn. Et av de første som kom fra The Jungle i Calais. 14-17 år…

Uvanlig nok Daily Mail stengt kommentarfeltet for denne saken.

Men man har da humoren i behold:

39aa93e600000578-3867256-image-m-10_1477316789841

Daily Mail