Nytt

Jihadisten Mohyeldeen Mohammad vil reise fra Norge. Han vil gladelig gi opp sitt norske statsborgerskap for han hater Norge. Hva i all verden venter vi på???

Han har nettopp vært til avhør av Politiets sikkerhetstjeneste (PST) etter at Abid Raja anmeldte ham for truende sms-er. Mohammad har flere ganger forsøkt å reise fra Norge, sier han, men han blir returnert.

– Norske myndigheter er urettferdige. Vi har ikke samme rettigheter som resten av befolkningen. Selv om jeg ikke har gjort noe kriminelt, får jeg ikke lov til å reise.

Han forteller at han stadig blir sendt tilbake til Norge. I august prøvde han å dra til Tyrkia, men ble sendt hjem fordi norske myndigheter hadde bedt dem sende ham tilbake fordi han var en «trussel mot internasjonal sikkerhet».

– Dersom dere lar meg reise, skal jeg med glede reise og kaste statsborgerskapet i søpla.

Ja!!! Hurra! Det er sikkert mange som vil hjelpe med å pakke koffert å gi ham skyss til en hvilken som helst flyplass.

Til Morgenbladet sier Mohyeldeen Mohammad at han vil ut av Norge fordi fremtiden her ikke ser lys ut for de «virkelige» muslimene.

– Norge deltar i en sekterisk krig. Den korrekte forståelsen av islam, og muslimene som følger den, er fienden. For PST er det ok at norske kurdere kjemper med terrororganisasjoner som YPG (de kurdisk-dominerte Folkets forsvarsenheter, journ. anm), mens muslimer dømmes til fengsel hvis de reiser til muslimske grupperinger. Er det rettferdig? Innenriks ser du at niqab, hijab og praktisering av islam kommer til å bli forbudt her. Uten tvil. Med tiden.

Måtte han få rett.

Også kunstneren Thomas Knarvik er møkk lei hele Mohyeldeen. I Utrop publiserer Knarvik en tegning av Mohyeldeen hvor han anvender omvendt psykologi.

– Homofobe har selv ofte gjennom psykoterapi funnet ut at de er homofile, og at denne redselen har vært kanalisert som hat. Jeg er inspirert av denne teorien, sier Knarvik til Utrop om hvordan han kom på ideen til tegningen.

– Jeg ser jo blant annet at han har gått ganske hardt ut i sine videosnutter. Så jeg tok utfordringen, fant frem penn og papir, og tegnet ham som en homo-transe.

Hva var formålet med tegningen?

– Jeg tegnet Mohyeldeen på dette viset for å kjøre en diametral motsetning til hans macho-image, sette fokus på latterligheten rundt hans figur, og verdiene han representerer.

knarvik

 

 

I Kjell Aukrusts ånd: «Slipp ham ut»

Morgenbladet   Dagbladet