Angela Merkel har innrømmet at IS bruker flyktningstrømmen til å sende krigere til Europa. Men hvorfor sa hun det ikke tidligere? Dette har vært kjent siden i fjor sommer.

Tysk etterretning sier den kjenner til 17 IS-krigere som har kommet til Europa. Man later som om situasjonen har roet seg og/eller er mer oversiktlig fordi tallene har gått ned. Men en demning som er sprengt er likevel sprengt selv om oversvømmelsen er gått ned:

De tyske indrejseregler er dog blevet betydeligt skærpet i løbet af 2016, hvilket har medført et langt lavere antal flygtninge og immigranter. I løbet af årets første seks måneder registrerede 222.264 mennesker sig som asylansøgere i Tyskland. Til sammenligning var der knap en halv milo. registrerede asylansøgere i første kvartal af 2015.

Dette er helt uhåndterlige tall på toppen av de 1,1 million som kom i fjor. Hvis pressen hadde tatt tallene alvorlig ville de sagt det.

 

http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE8841204/angela-merkel-terrorister-er-kommet-til-europa-forklaedt-som-flygtninge/

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂