Bernie Sanders var sand i maskineriet, men Hillary Clintons valgkampmaskin vinner frem. Hun har likevel et stort problem med troverdighet. I en stat som Ohio sa en tredel av demokratene at de ikke stolte på henne.

Dette er mediene i liten grad opptatt av, men det «kommer» når valgkampen blir one-on-one.

Det veksler med hvor opplyst dekning man får av valgkampen. Er journalisten mest opptatt av å bekjempe Trump eller rapportere/analysere? Trump vant knusende i Florida, i Illinois og Nord-Carolina og hårfint i Missouri. Cruz vant ingen stat, Kasich i Ohio. Trump vant således 152 delegater mot Cruz 26. Spranget blir for stort.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂