Fotografen har fanget Sanders ed Exit over hodet hans onsdag 11. mars. Sanders holdt ingen appell tirsdag kveld og dro hjem til Burlington, Vermont. Han sier nå at han fortsetter valgkampen. Han har en ny sjanse når han møter Biden til debatt søndag. Foto: Lucas Jackson/Reuters/Scanpix

Bernie Sanders sier han kjemper videre om nominasjonen og at han vil delta i søndagens debatt mot Joe Biden.

Det har vært Demokrater som har gått inn for å avlyse videre valgkamp og utrope Biden til vinneren. Det blir for drøyt for mange.

Det stemmer ikke at det ikke finnes andre kandidater. Tulsi Gabbard er fortsatt med, men reglene er endret slik at hun ikke får delta i søndagens debatt.

Elizabeth Warren skyldte på at hun som kvinne ikke nådde opp. Hillary har sagt det samme. Ingen av dem nevner at Tulsi Gabbard fortsatt er med. Hillary utpekte henne til russisk nikkedukke for noen måneder siden.

Det er usannsynlig at Sanders kan slå Biden. Men hvis han står løpet ut kan han komme i en forhandlingsposisjon på konventet. Presset for at han skal trekke seg vil være stort.

The upcoming primary calendar appears to only make matters worse as his window for nomination closes.

The large states of Florida, Illinois, Ohio, and Arizona all hold primaries next Tuesday, followed a week later by Georgia. Sanders lost all five of these states in the 2016 Democratic race to eventual nominee Clinton.

At last count, Sanders had slipped more than 160 delegates behind Biden, and it’s extremely challenging for the senator to make up such ground in the upcoming contests.

Samtidig er det stor bitterhet blant Sanders unge velgere fordi makteliten nok en gang overkjører dem. Det fikk rundt 8% av dem til å stemme på Trump i 2016, og i år kan det bli enda flere.

 

 

 

Sanders to press on with campaign, after primary losses to Biden

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.