Det rabler for Hillary Clinton. I en podcast med Obama-medarbeider David Plouffe sa hun at Demokratenes kandidat Tulsi Gabbard spilte en nyttig rolle for russerne når det gjaldt å splitte Demokratene.

In a podcast with former Obama adviser David Plouffe, Clinton said she wasn’t «making any predictions, but [she thinks Russians] have got their eye on somebody who is currently in the Democratic primary and are grooming her to be the third-party candidate.»

Dette er så langt ut på jordet at andre kandidater reagerer, som Marianne Williamson og Andrew Yang.
Ikke bare Gabbard, også Jill Stein som stilte for De grønne, ble kalt en nyttig idiot for russerne, av Hillary.
Clinton skulle deltatt på et toppmøte for de 500 mektigste kvinner, arrangert av Fortune, men meldte avbud. Tulsi Gabbard skulle også vært der.
Gabbard sier at Hillary er dronningen av endeløse kriger.
Det har blusset opp en reell debatt i USA om de endeløse krigene USA har vært del av siden 90-tallet.
Gabbard pushed back on Clinton as «queen of warmongers [and the] embodiment of corruption» in response to Clinton’s allegations.
Senatsleder Mitch McConnell skriver i Washington Post at USA kunne forsøke å gjøre som det har gjort før: vinne krigene. Men dette klinger hult. Hundretusenvis av soldater har gjort erfaringer i Midtøsten og de vet at krigene ikke lar seg vinne.
Med sine tåpelige uttalelser er Hillary med på å øke bevisstheten om at krigspolitikken og intervensjonene er kommet til veis ende.

 

Tulsi Gabbard backed by 2020 Democrat candidates in Hillary Clinton ‘Russian asset’ row

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂