Tulsi Gabbard var presidentkandidat for Demokratene. Men hun vant ikke fram, Hun var patriot og veteran med flere oppdrag som offiser i Irak og Kuwait. Det passet ikke inn i den Demokratiske agenda.

Gabbard vervet seg til Hawaiis National Guard i april 2003, og søkte om å få tjenestegjøre i Irak sammen med sin avdeling. Under utplasseringen tjenestegjorde hun som spesialist i en sanitetsavdeling, og ble utmerket med Meritorious Service Medal. Etter avsluttet tjeneste i uniform var hun assistent for senator Daniel Akaka i Washington D.C. Hun ble uteksaminert fra offiserskolen ved Alabamas militærakademi i mars 2007. Hun var den første kvinnen på femti år som avsluttet skolen med dens høyeste utmerkelse.

Gabbard stilte til valg i 2002 på Hawaii til Representantenes hus, og vant med 64,9 prosent. Den gangen var hun kun 21 år gammel. Gabbard har katolsk-samoansk bakgrunn og en hinduistisk mor.

I et intervju med Tucker Carlson sier hun at folk må våkne opp. Krisen i Ukraina vil ikke plage Putin, Biden, Harris eller styrtrike oligarker i begge landene.

«Vanlige folk» må nok en gang betale regningen. Og Biden er veldig opptatt av undertrykkelse og grenser i Ukraina, men bryr seg ikke om undertrykkelse og åpne grenser på hjemmebane.

Gabbard er hel ved. Derfor hadde hun ikke en sjanse til å bli Demokratenes presidentkandidat i 2016. Gabbard er ingen krigshisser, for hun er en kriger som forstår hva krig innebærer. Gabbard har gitt uttrykk for å ville føre en kompromissløs linje mot terrororganisasjoner, samtidig som hun har tatt klar avstand fra USAs militære intervensjoner overfor utenlandske regimer.

Her et kort klipp av Gabbard i Samtale med Tucker Carlson.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.