100 FBI-agenter arbeider med Hillary Clintons eposter. Et tyvetall av dem har den aller høyeste sikkerhetsstempling som gjør at de kun kan leses av en meget begrenset krets og under helt bestemte omstendigheter. Likevel sier Clinton at hun ikke har hatt hemmlig materiale på sin private server.

Det er vanskelig å få det til å gå i hop. Clinton driver valgkamp, men sitter i virkeligheten på en bombe som kan detonere når som helst. I mellomtiden later hun som ingenting.

hillaryclinton

Via Politico:

«As the State Department has confirmed, I never sent or received any material marked classified, and that hasn’t changed in all of these months,» she said. «This, seems to me, to be, you know, another effort to inject this into the campaign. It’s another leak,» she said in an echo of a charge her spokesman Brian Fallon made on CNN Wednesday morning.

Dommer Andrew Napolitano, som er jusspesialist for Fox News, sier hun burde være dypt bekymret og forberede seg på en rettssak.

Stephen Hayes, journalist i Weekly Standard, sier han har snakket med tre advokater som kun steller med behandlingen av gradert materiale. Samtlige mente en person som hadde begått så alvorlige feilgrep ville mistet jobben og trolig bli stilt for retten.

Det kan virke som om Hillary lar det stå til, selv om hun innerst inne vet at dette ikke kommer til å gå over. Dommer Napolitano sa hun leker med ord.

He added that «the case against her is overwhelming, damning and, from her perspective, grave.» Napolitano charged that when Clinton laughs the serious issue off, «she’s effectively mocking the 100 FBI agents that are investigating.» The judge explained that Clinton’s assertion that she never sent or received anything marked «classified» is merely a word game, because no intelligence is ever marked «classified.»

«It is marked ‘confidential,’ ‘secret,’ ‘top secret,'» Judge Napolitano said. «Under ‘top secret,’ there are four sub-markings, the most sensitive of which is this Select Access Privilege (SAP), which is what two dozen of her emails had on there.»

Hva slags informasjon handler det om? Det kan være hemmelige operasjoner, med droner eller spesialsoldater, som er så hemmelige at USA vil benekte eksistensen av dem. Å legge slike dokumenter ut på en privat server er forbrytersk, helt uavhengig av om Hillary visste hva hun gjorde.

 

https://pjmedia.com/trending/2016/01/21/judge-napolitano-case-against-hillary-overwhelming-damning-and-from-her-perspective-grave/

 

https://pjmedia.com/andrewmccarthy/2016/01/25/hillary-clintons-email-scandal-appears-gravely-criminal/

 

https://pjmedia.com/victordavishanson/hillary-and-suspension-of-disbelief/3/