Tavle

Situasjonen i Europa viser oss organisert seksuell trakassering, lav utdanning, terror, no-go-zones, angrep på politi og brannmenn og antsemittisme, alt sammen er saker hvor fremmedkulturelle står bak. Asylsøkere var tungt reperesentert i trakassering av kvinner i den tyske nyttårsfeiringen.

Slike ting må ikke en integrasjonsminister la seg skremme av. I følge Dagbladet skal dagens politikere mane til ro. Dagbladet går i bresjen for å sensurere virkeligheten. Våre barn bør frykte Listhaugs politikk mener avisen.

Hvordan Erna Solberg takler flyktningkrisen vil prege hennes ettermæle. Å legge det i hendene på Sylvi Listhaug, har allerede vist seg å være et feilgrep. Langt mer alvorlig er det at vi har fått en integreringsminister som gjør alt hun kan for å hindre integrering. Som sprer frykt og uro i en tid som krever det motsatte av våre politikere. Det er barna som må leve med konsekvensene av dårlig integrering.

Dagbladet