Situasjonen i Europa viser oss organisert seksuell trakassering, lav utdanning, terror, no-go-zones, angrep på politi og brannmenn og antsemittisme, alt sammen er saker hvor fremmedkulturelle står bak. Asylsøkere var tungt reperesentert i trakassering av kvinner i den tyske nyttårsfeiringen.

Slike ting må ikke en integrasjonsminister la seg skremme av. I følge Dagbladet skal dagens politikere mane til ro. Dagbladet går i bresjen for å sensurere virkeligheten. Våre barn bør frykte Listhaugs politikk mener avisen.

Hvordan Erna Solberg takler flyktningkrisen vil prege hennes ettermæle. Å legge det i hendene på Sylvi Listhaug, har allerede vist seg å være et feilgrep. Langt mer alvorlig er det at vi har fått en integreringsminister som gjør alt hun kan for å hindre integrering. Som sprer frykt og uro i en tid som krever det motsatte av våre politikere. Det er barna som må leve med konsekvensene av dårlig integrering.

Dagbladet

 

ANNONSE
Liker du det du leser? Vipps noen kroner til Document på 13629