Saken om massesexovergrepene i Tyskland ruller videre. Mens mange fremdeles er forundret over at de stakkarslige flyktningene som Europa har tatt imot kan oppføre seg på denne måten, finnes det til og med de som lurer på hvor alle de unge mennene kom fra. Mediene må ta mye av skylden for å ha forledet avislesere til å tro at det kom mange kvinner og barn fra Afrika og Midtøsten. Men de gjør seg bedre på bilder i reportasjer hvor vinklingen er at man skal hjelpe folk i nød.

At 80 % eller deromkring var menn mellom 20 og 40 år, ble aldri sett på som noe problem. De var jo alle ingeniører og lærere eller hadde andre utdannelser og yrker som skulle komme godt med i det aldrende Europa som ikke selv greier å stable en stor nok generasjon av etterkommere på beina til å opprettholde økonomien. Nå som det viser seg at en stor andel hverken har utdannelse eller ambisjoner i den retningen, er de brått blitt en belastning. Hva trodde man egentlig at testosteronfylte unge menn fra patriarkalske samfunn ville ta seg til i møte med kvinnefrigjorte Europa?

Når det kommer til syne at disse mennene ikke skiftet verdigrunnlag og kvinnesyn idet de krysset grensene på sin vandring gjennom Europa, begynner man å se seg rundt etter syndebukker. Hva forventet man egentlig? Alle disse «barn-av-regnbuen-menneskene» som sier at vi er så like inni, tror fremdeles fullt og fast på sin ideologi. Å tro noe annet er jo realistisk ondt?

Den tyske pressen startet det hele med taushet. Selv politiet rapporterte om en «stille nyttårsfeiring». Da angrepene spredte seg på sosiale medier, forsøkte man først å holde det skjult for offentligheten at det var nordafrikanere og arabere som sto bak overfallene. Deretter het det seg at de tilhørte bander som var velkjente for politiet og som brukte sexangrep som distraksjon for å rane kvinner. Så ble det sagt at de hadde vært lenge i Tyskland (selv om de ikke forsto tysk, ifølge politiet). Men da det viste det seg at det er snakk om tusenvis av menn som angrep minst 160 kvinner, begynte det å sive ut at mange av dem var nyankomne migranter (eller flyktninger, avhengig av ens eget godhetssyn).

Mange av de voldelige mennene vil ikke engang forstå at de har gjort noe galt. Kvinner ute på gaten er «fair game» for seksuell trakassering i Midtøsten og omegn. De hadde sikkert ikke fått utdelt noen informasjon om at vi oppfører oss annerledes her i Europa, så det er vel «vår feil», som vanlig. En av de anholdte gjorde narr av hele «den gode» asylpolitikken da han beklaget seg til politiet: – Jeg er syrer. Vær vennlig mot meg. Fru Merkel inviterte meg!

Politikerne jobber fremdeles intenst med å begrense skaden. Ikke den de har påført sitt eget samfunn, men den skaden de har påført seg selv ved ikke å lytte til sitt eget folk. De sier at det ikke er noe bevis for at asylsøkere var involvert i hendelsen. Sannheten lekker allikevel ut etter hvert:

Ministers have said there is no evidence asylum seekers were involved in the violence.

But the leaked police report, published in Bild newspaper and Spiegel, a news magazine, claims that one of those involved told officers: “I am Syrian. You have to treat me kindly. Mrs Merkel invited me.”

Another tore up his residence permit before the eyes of police, and told them: “You can’t do anything to me, I can get a new one tomorrow.”

Den sjokkerende rapporten fra Køln-politiet beskriver hvordan massene hindret dem i å nå frem til ofrene. Spesielt rystende er rapportens bilde av fortvilelsen blant ofrene for seksuelle overgrep. Her fra Die Welts reportasje:

Allerede ved ankomsten til jernbanestasjonen møtte politifolkene «opprørte borgere med gråtende og sjokkskadede barn, som informerte om tilstanden på og rundt stasjonen». På plassen og kirketrappen hadde «noen tusen, for det meste menn med migrasjonsbakgrunn» samlet seg og skjøt all slags fyrverkeri og kastet flasker på måfå inn i menneskemengden.

Klokken 22.45 forverret åpenbart situasjonen på jernbaneplassen seg. «Kvinner med eller uten følge måtte bokstavelig talt løpe spissrotgang gjennom den sterkt alkoholpåvirkede mobben. Det var helt ubeskrivelig».

Totalt tegner rapportens forfatter et dystert bilde av nyttårsnatten. Politiets innsats ble møtt med en respektløshet som han «i sine 29 år i tjenesten aldri tidligere hadde opplevd». Situasjonen beskrives som «kaotisk og skammelig». Men dette førte også til «ytterligere motivasjon hos innsatskreftene».

_87509797_030793428-1

Ingen asylsøkere her?

2FE0EE2900000578-3388422-image-m-2_1452167242692

Det rapporteres om overgrep fra stadig flere byer.

Mange har sammnliknet det som skjedde i Tyskland med angrepene på kvinner på Tahrir-plassen i Kairo. Det er rett og slett en mentalitet og en kultur som er så langt unna vår egen at det er vanskelig å forstå hvorfor Europas politikere ønsker så mange av dem velkommen.

44694273.cached

Kvinne reddet av politimenn i Egypt. «En armlengdes avstand» – for en vits!

sexualharassment

Det spiller ingen rolle hvordan jentene er kledd. Hijab er ingen beskyttelse.

 

abc_ann_fof_roundtable_two_110218_wg

Vi har ikke glemt CBS-journalisten Lara Logan, som ble voldtatt på Tahrir square. Hun ble angrepet av mellom 200 og 300 menn. 

Hva skjer videre i dette sirkuset av hundretusenvis av enslige arabiske og nordafrikanske menn? Mange er sikkert ikke registrert noe sted, eller kun med minimale data. Med de mengdene som kom er det ingen grunn til å tro at Tyskland håndterte dette noe bedre enn Norge i høst. Dermed blir det vanskelig å finne de skyldige. De som blir identifisert, risikerer kanskje deportasjon. Men til hvilket land? Sky News spekulerer i deportasjonsspørsmålet:

However, justice minister Heiko Maas told the Funke newspaper group «deportations would certainly be conceivable» if asylum seekers were convicted of participating in the attacks.

«The courts will have to decide on the level of sentences, but that penalty is in principle absolutely possible for sexual offences,» he said.

Men så langt er INGEN arrestert og kun tre er identifisert. Noen krever politisjefens avgang. Som om politiet har bedt om tusenvis av fremmede unge menn til å skape en harmonisk multikultur i Tysklands byer! Nei, her er det politikerne som må stå til ansvar. De kan ikke si at de ikke forsto konsekvensene av sine politiske beslutninger. Og hvis de fortsetter å hevde det, så er de ikke egnet som fremtidige politikere for et fremtidig Europa.

De borgervern og tilskudd til «høyreekstremist-grupper» som følger i kjølvannet av denne nye kriminaliteten er et sekundært problem. Et symptom, ikke en årsak. Det er også redselen for å bevege seg utendørs på plasser hvor man kan støte på gjenger eller et stort antall mannlige innvandrere. Det er en hån fra borgermester Rekers side å be kvinnene holde mennene på «en armlengdes avstand» når de omringes av femti menn.

Den ønskelige avstanden er Tysklands landegrenser.

 

Daily Mail  The Telegraph  BBC Die Welt

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂