Innenriks

Det første drapet skjedde kl 0730, det andre en time senere. Politiet skulle holde pressekonferanse kl 1200 da den mistenkte, en 55-åring, ble pågrepet.

To drap på en time. Mannen er ifølge VG fra et land i Nord-Afrika. Selvfølgelig vet VG hvilket, men vil ikke skrive det. Identifisering krever flere detaljer. Bedre å holde det fuzzy.

Det merkes et ubehag. Dobbeltdrap er dårlig PR for migrasjonslobbyen. Mediene vet at folk tenker sitt. Hvor mange slike er det kommet inn?

Så hører vi at mannenn er utvist flere ganger fra Norge. Første gang på 1990-tallet. Siste gang i 2014. Ingen vet om han virkelig reiste ut av landet.

Det kostet kanskje to mennesker livet.

NRK, Aftenposten og resten av mediene kverner uavlatelig på asylanter og migranters rettigheter. De må ikke lide noen overlast. Aller helst bør alle få bli. Utvisning er per definisjon et fyord. Justisministeren mistenkeliggjøres fordi han i det hele tatt snakker om retur.

Politiet har flere ganger forsøkt å si fra at deres arbeid er forgjeves all den stund utviste er tilbake i Norge igjen etter kort tid. Slik noen har anket asylsøknader 22 ganger, vender folk tilbake, igjen og igjen. Eller de unnlater å reise ut.

Men av en eller annen grunn er ikke asyllobbyen opptatt av at kriminelle, og selv alvorlige voldsforbrytere blir værende i landet.

Betyr det at borgernes sikkerhet kommer langt ned på prioritetslisten til medier og politikere? Det er vanskelig ikke å komme til en slik konklusjon.

Når det gjelder overlast for asylanter er mediene og partiene straks på pletten. Hvorfor er de så lite opptatt av overlast mot den vanlige befolkningen?

 

 

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/krim/oslo-drapene-paagrepet-55-aaring-ble-utvist-fra-norge-flere-ganger/a/23576592/