I dag sjekket jeg norske aviser for å se hva slags propaganda de kommer med.  Jeg har prøvd å redusere surfingen til én gang i uken. Det blir for provoserende ellers. Både NRK, Aftenposten, og VG hadde historier øverst på sidene om Trump og 6. januar. Dessverre vil media ikke gi slipp på ham, og det finnes ingen kjent, sikker metode for å stoppe stalking. Han er det perfekte skalkeskjul for å mørklegge katastrofen som heter Biden.

TV2 var faktisk de eneste i dag som ikke hadde sensasjonelle overskrifter om Trump og hans MAGA-supportere som ønsker å gjøre Amerika stort igjen. Men de hadde en overskrift som fikk meg til å reagere:  «Reagerer kraftig på mulig utkastelse av høygravide Lan (29): – Helt vanvittig!». Lan er fra Kina.  Jeg trengte ikke engang å lese artikkelen for å vite hva det handlet om. Jeg så bildet av det nydelige paret med høygravide Lan med tvillinger og hennes norske mann Christoffer, og visste hva det gjaldt. Her har vi UDI igjen, som går etter en norsk hvit mann med en utenlandsk kone. Og jeg vil gå så lang å si at UDI systematisk går etter nordmenn, norske menn med utenlandske koner og de med amerikansk statsborgerskap, for jeg har selv vært i den båten. Og det har mange andre jeg vet om også. Men Mullah Krekar og andre kriminelle behandler de med silkehansker, og dette er grunnen til at jeg mener det er noe riv ruskende galt med norske myndigheter.

Historien om Lan og Christoffer er opprivende å lese. Jeg har selv vært under UDIs nåløye og føler ekteparets fortvilelse. Det å oppleve stonewalling fra myndighetene er fryktelig skremmende, spesielt hvis du er norsk og tror staten “has your back”.  Og UDI har perfeksjonert sine drakoniske metoder mot de uskyldige. Da tenker jeg på de som er i Norge og som ønsker å være gode borgere av vårt vakre land. Og jeg tenker også på etniske nordmenn som har stått opp mot UDI og tapt sin kamp for å flytte tilbake til  Norge, eller kjempe for sin familie. Document og Resett har skrevet om mange av dem, og det er bemerkelsesverdig at ingen i mainstream media dekker disse sakene. Så det var overraskende å se TV2 artikkel i dag. Det er denne type journalisme vi ønsker å se, gravende og en annen side av mennesker som er berørt av UDIs lover og regler fra helvete.  

TV2 hadde allerede dekket historien om den vordende tvillingmammaen og den håpløse situasjonen hun befinner seg i, der hun ikke får fornyet sitt utgåtte visum og dermed må punge ut for både svangerskap og fødsel i Norge. Nå har saken tatt en langt mer dramatisk vending, der norske myndigheter truer med å kaste både henne og de to små i magen ut av landet. I et brev fra UDI som TV 2 har fått tillatelse til å gjengi, bekreftes det at UDI nå vurderer å sende Lan ut av Norge, og samtidig utestenge henne fra hele EU/Schengen-området. 

Det vises til utlendingsloven § 66 første ledd bokstav a, som begrunnelse for vurderingen, som jeg ikke skal gjenta her men som jeg kjenner så godt. “You can’t fight city hall” sier de i USA, og du kan ikke kjempe mot byråkratiet som er UDI.  Hvis du leser saken videre er det hjerteskjærende hva dette paret går igjennom og saken har fått flere til å reagere.  I et tilsvar til TV 2 presiserer UDI at det enda ikke er tatt noen beslutning om utkastelse i saken til Lan, og at det er politikerne som har ansvaret for regelverket:

«Vi har et politisk bestemt regelverk for opphold i Norge. I henhold til dette regelverket skal UDI opprette utvisningssaker når utenlandske borgere oppholder seg uten tillatelse i Norge.»

Og det var derfor jeg skrev myndighetene i overskriften for det er ikke bare UDI, men politikere som har ansvaret for regelverket, og alle byråkratene som er en del av det. Det er noe riv ruskende galt med hele sammensuriet. Og når jeg leser historier som dette får det meg til å tenke på hvem UDI og politikere kjemper for skal få bli i Norge, og da blir historien til Lan og Christoffer enda mer opprørende.

Jeg nevner noen eksempler og den første er hjemhentingen av IS-kvinnen og hennes to barn basert på en løgn. Jeg trenger ikke gå i detaljer om henne. Dere vet alt for mye og hele saken er skandaløs. Og nå vil myndighetene kaste ut to barn unnfanget i Norge. Så har vi Mullah Krekar som Norge beskyttet og fødde på i over 20 år. Leder av terroristgruppen Ansar al-Islam og  leder for den jihadistiske terrorcellen Rawti Shax. You can’t make this stuff up er noe jeg hører i nyheter i USA nesten hver dag. Og videre har vi superhelten Rustam Louis Foss som ble hyllet i media og med rosetog. Tydeligvis er det også noe som er riv ruskende galt med media og en liten del av befolkningen (i Oslo?). Denne mannen fra Tsjetsjenia.  hadde bare et år tidligere blitt dømt for drapsforsøk på åpen gate. Og dere vil utvise Lan, UDI? Andre saker:  

En norsk kvinne ble drept og drapsmannen hevdet å ha kommet fra Kongo og søkte asyl i Norge i 2008. Asylsøknaden ble avslått og mannen var fra 2010 av utvist fra Norge, men ifølge politiets utlendingsenhet var ikke forutsetningene for tvungen retur, til stede. Det har senere vist seg at mannen er fra Rwanda.

Enda en norsk kvinne drept og hennes drapsmann var en tunisier som hadde blitt formelt utvist fra Norge for fjerde gang. Til tross for utvisningsvedtaket var han registrert med arbeidsgiver, fikk penger fra NAV og gikk til faste avtaler hos distriktspsykiatrisk senter på Mortensrud. 

Nok en norsk kvinne og fra Orkanger ble drept av en 42 år gammel mann fra Marokko som etter drapet satte fyr på huset deres. Mannen ble utvist fra Norge i 2004 etter endelig avslag på asylsøknaden, og vedtaket ble stadfestet i 2011.

To personer ble drept i Oslo i 2015. Mannen fra et land i Nord Afrika har vært bosatt i Norge i flere perioder siden 80-tallet, og har vært utvist flere ganger.

En lege ble drept på sitt kontor i Oslo og drapsmannen hadde en ankesak til behandling ved UNE. Han hadde fått avslag på asylsøknader i Tyskland og i Norge.

Andre vi kan nevne er Mohyeldeen Mohammad, irakeren som ikke har noen rett til å bo i Norge. Når slipper han ut av fengsel forresten? For et monster dere har laget, norske myndigheter! Og hva med Profetens Ummah medlemmer Egzon Avdyli og Adnan Shaluni fra Kosovo; og Abu Aluevich født i Tsjetsjenia. Dere hadde plass til dem og lot dem terrorisere fredelige nordmenn og hjalp dem i å tilslutte seg IS. For dere gjorde det, og flere gikk også på NAV. Og for ikke å snakke om Omar Cheblal fra Algerie som tilbrakte 10 år i fengsel i Marokko før han flyttet til Norge. Dømt for våpenhandel til terrorgruppen GIA. Dere visste om hans bakgrunn men enda tok dere ham inn i varmen. Han er død nå, men noen burde straffes for slike idiotiske beslutninger.  

Listen min er bare en brøkdel av hva norske myndigheter har sluppet inn i Norge og gjort for å skade vårt en gang fredelige land. Jeg vil aldri tilgi dem, for skaden er allerede gjort. Og kanskje en dag vil jeg fortelle min egen historie. Jeg kjempet for det røde passet i flere år og ga til slutt opp. Jeg fikk passet igjen i fjor da Norge nå har dobbelt statsborgerskap. Men for meg betyr det ikke noe lenger. Det er for sent for meg å etablere meg i Norge og mitt land er ikke lenger det jeg vokste opp i. Og myndighetene ville ikke ha meg. De var for opptatt med å sy puter under armene på Mullah Krekar og tusenvis av de som vil skade Norge.

Men for Lan og Christoffer er det ikke for sent. Jeg håper kampen som de kjemper mot UDI vil være over snart. Du får en dårlig følelse når ditt eget land behandler dine egne som annenrangs borgere. Jeg ønsker dem alt godt i livet. De vil trenge det.

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.