Pegida har bebudet makering i Stjørdal 23. mars. Dette vil bli første gang Pegida demonstrerer i Nord-Trøndelag. Det er Sina Staes Janevska (41) som er initiativtaker. Dersom hun er sitert riktig, kan hun fort bli en belastning for Pegida og Max Hermansen som for øvrig har bebudet at han kommer til demonstrasjonen i Stjørdal.

Pegida-leder Max Hermansen bekrefter at han stiller på en demonstrasjon som Stjørdals-kvinnen Sina Staes Janevska (41) har tatt initiativet til.

Andre har også varslet at de kommer.

AUF i Nord-Trøndelag synes det er skremmende at Pegida får mulighet til å spre seg som organisasjon, og har merket seg datoen.

– De har rett til å ytre sine meninger, men vi i AUF i Nord-Trøndelag ønsker ikke å støtte budskapet de står for. Vi respekterer at man kan ha ulike meninger. Men vi ønsker å stoppe deres fremmedfrykt og rasisme med kalde fakta og virkelighet, sier Torstein Johan Forås på vegne av AUF i Nord-Trøndelag.

 

Organiserer motdemonstrasjon mot Pegida-marsj i Stjørdal

Les også

-
-
-
-