Marine-Le-Pen-bei-President-Hollande-im-Elysee--440x247

Et usedvanlig bilde: Marine Le Pen i samtale med Francois Hollande i Elyseepalasset. Samtalen fant sted fredag som ledd i Hollandes konsultasoner med opposjonen. Fagbevegelsen, venstresiden og de borgerlige partiene har sagt de ikke vil ha med FN på massemønstringen søndag, og Marine Le Pen sa hun ikk går på tilstelninger hvor hun ikke er velkommen.
Men hun benyttet anledningen til å fortelle Hollande at han må innse at Frankrike er i krig med radikal islam og må disponere deretter.

Man müsse sich in die Lage versetzen, auf die «Kriegserklärung des islamistischen Fundamentalismus zu antworten».

Sie bedaure, dass andere politische Verantwortliche das Wort nicht ausgesprochen hätten, erklärte Le Pen. Wenn man Krieg führe, sei das Wichtigste, in der Lage zu sein, zu wissen gegen wen man kämpfe. Wir kämpfen gegen eine Ideologie, die des islamistischen Fundamentalismus. Das nicht aus zusprechen ist bereits ein Beweis der Schwäche», so Le Pen.

Hvis man må føre krig er det viktigste å være i stand til å vite mot hvem. Vi kjemper mot en ideologi, islamistisk fundamentalisme. Det ikke å kunne se det er allerede et bevis på svakhet, sa Le Pen.

http://www.welt.de/politik/ausland/article136212462/Marine-Le-Pen-will-jetzt-Krieg-fuehren.html

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂