Hen på eftermiddagen juledag smed en person en brandbombe ind gennem vinduet til en moské i Eskilstuna i Sverige.

Moskéen brød i brand, og fem personer måtte køres på hospitalet. Alle meldes udenfor livsfare.

Det er ifølge kilder tolvte gang i år, at en moské vandaliseres eller angribes voldeligt i verdens humanitære stormagt, så man forstår, at det med humanismen mestendels er til pynt.

Det samme er tilfældet i Malmø, porten til Asien, som allerede August Strindberg skrev. Her skydes der med skarpt på fjerde døgn – eller er det femte? – i Rosengården, sindbilledet på de forenede nationer i Sverige. En gang imellem rammes et knæ, en skulder, en kontorbygning, men sådan går det jo i en ghetto. Efter en bombe juleaften er en 15-årig dreng blevet anholdt. Gentager: en femtenårig!

”Vi tror, det er personer, der er utilfredse med nogle sociale instanser”, udtalte en repræsentant for politiet i Malmø.

Utilfredse med sociale instanser? Hvem tror disse møgunger, de er? Al Capone?

Eksplosionerne begrænser sig imidlertid ikke til de ”belastede”, dvs. belastende forstæder.

Tidligere i december var det retsbygningen inde i den smukke, gamle bykerne, der blev forsøgt sprængt til atomer. Det lykkedes ikke denne gang. Men man aner allerede fortsættelsen.

Det gør rettens tidligere chefanklager også. Til tabloidavisen Sydsvenskan udtalte han efter eksplosionen, at det er forkert, at byretten ligger i tæt beboelse. Retshandlingen burde flyttes ud af bykernen, så risikoen for sårede ved væbnede angreb på retten kan mindskes.

Jaså. Det er jo også en slags logik.

Men ikke en, man kunne forvente fra samfundets repræsentant: De angriber os, ergo: Lad os flygte ud af byen!

Højtid eller ej, Sverige overgiver sig skridt for skridt.

Hvor multikulti vinder frem, sejrer segregering, mistro og etnisk konfrontation. Hvor man ser stort på masseindvandringens sociale konsekvenser, får man tiltagende forværrede sociale konsekvenser – år efter år, bydel efter bydel, region efter region. Stille, men sikkert, gribes der til våben.

Som den socialdemokratiske borgmester i Berlin-bydelen Neuköln Heinz Buschowsky har sagt i forbindelse med udgivelsen af hans bog Die andere Gesellschaft, er multikulti ”etikkettesvindel”, dvs. falsk varebetegnelse.

Multikulti betyder parallelsamfund – på tysk, fransk, engelsk, svensk, dansk. Multikulti betyder, at mennesker isolerer sig fra hinanden. Multikulti betyder ballade, mere vold, mere kriminalitet, hyppigere skyderi, flere knive i bylivet, brandbomber, trusler, proppede fængsler, fyldte retssale, systemisk afhængighed af social forsorg, massive overgreb på kvinder, mere pis og papir, dårlige undskyldninger fra «eksperter» akkompagneret af tiltagende brutalisering og selvjustits. Kort sagt: Mere Mellemøsten i Europa. Import, men ingen eksport.

Sådan fejrer de jul på svensk. Året rundt.

Og hvis det så bare kun var Sverige.

Men det er store dele af Europa, som vakler mod svenske tilstande og gradvis selvovergivelse. Neuköln, Nantes, Nancy, Namur, Newcastle, Norwich, fortsættelse følger. Det bliver vore efterkommere, der skriver indvandringens alfabet.

Hvis vi altså ikke ser at få det lært.

 

Opprinnelig i Jyllands-Posten den 25. desember 2014.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂