Tavle

Det er morsomt å være red. for Document.no. I dag har det kommet inn flere gode nyhetstips og essays. Saken om Max Blumenthal som går amok i Forbundsdagen er lesertips. I tillegg kom en meget god artikkel om Europas historie og nåværende situasjon.

Mikael Jalving er i slag og forteller i et intervju med en konservativ student, som undertegnede traff i sommer på Tidehverv, at det er ved å skje en dreining i de unges innstilling. Det er ikke mange år siden Jalving beklaget seg over den røde dominans. Nå er det andre vinder. Det er helt naturlig å være opptatt av Danmark og det å være dansk. (Legges ut i helgen)

Det er ikke unaturlig å tro at noe lignende kan skje eller skjer her hjemme. Man må ikke tro at venstresidens mediale dominans er uttrykk for styrke. Tvertimot. Fundamentet er svært dårlig. Man må ha en overbevisning og den må være fundert i noe som er adekvat for tiden. Det har de ikke lenger, og derfor forvitrer makten.

Påvirkningen og inspirasjonen fra Danmark er viktig. Document.no er takknemlig for de danske kontaktene.

God helg!

Les også

-
-
-
-
-
-
-

Les også