Tavle

Document møter stadig nye utfordringer og vi trenger en webmaster som kan følge opp. Vi møter nå sensuren fra Big Tech nesten daglig og vi må møte den ved å migrere til flere plattformer. Vi har begynt med podcast, til høsten forhåpentligvis tv. Alt dette krever sin mann/kvinne. Vi håper du er en «men», som er tent. Selv synes vi vi har verdens mest spennende jobb.

Vi har store ambisjoner og det bør du også ha: Det vil skje mye i Danmark når vi får ny redaktør der i august. Synergien mellom Norge og Danmark er en skatt som bare venter på å bli oppdaget. Ikke noe av det vi gjør ønsker vi å være alene om. Vi ville vært begeistret om andre medier begynte å informere om alle sider, særlig de som folk er klar over.

Dansker og svensker er våre broderfolk. Det som skjer med en vil også skje med de andre. Ikke tro noe annet.

Men det gjelder også positivt: Det er enorme ressurser i de nordiske folkene: Vi har felles historie, kultur og verdier.

Vi er en liten redaksjon, men vi vokser. Folk kommer nå og vil begynne hos oss! Men da må vi kunne tilby stabil lønn. Løsningene er ikke minst tekniske grep som gir større inntekter.

Du må være sulten og kjapp!

Vi er en ganske hyggelig gjeng!

Lønn etter avtale

Skriv til redaksjonen@document.no

merk: webmaster

 

Vi har fått en god webmaster i Danmark som du vil jobbe tett med.