Nytt

To tyrkiske main-stream medier, Son Devir og  Yeisafak.com navngiver den anholdte i Hedegaard-attentatet som Hassan Basil, alternativt Basil Hassan samt endnu en mere jihadistisk variation, der ikke er tilstrækkeligt bekræftet endnu.

Det er  en person, der ved første øjekast har efterladt forbavsende få spor på nettet hans alder taget i betragtning, men det kan komme an på, hvor dybt man graver.  Et foto har endnu ikke kunnet findes. Jeg aktiverer et par spader i løbet af dagen. Han har været medlem af atletiklubben AK 73 på Østerbro (nr. 3, 2006, side 15) og studeret ved Ingeniørhøjskolen (nu DTU). Posten opdateres hvis der tilkommer noget af yderligere interesse.

1-Indspilning i fuld skærm 29-04-2014 043252

Den anholdte siger, at han aldrig har været i Danmark trods sit danske statsborgerskab og sit accentfri danske. Det må være en indvandringshistorisk raritet, hvis det skulle passe.

OBS: Politiet har clearet hans familie og omgangskreds efter forhør og ransagninger, så ikke noget med at drage dem ind i billedet! At han sandsynligvis har haft assistance af andre, som Magnus Ranstorp siger, må komme til den tid, der eventuelt foreligger bevis.