Nytt

Christan Tybring-Gjeddes svigerforeldre er bosatt i Groruddalen. Slik har han kommet nærmere inn på utviklingen i det mest flerkulturelle området i Norge. Svigerforeldrene skal nå selge leiligheten sin, som de siste etnisk-norske i blokken de bor i.

Byrådsleder Stian Berger Røsland (H) svermer for den multikulturelle utvikingen i Oslo. Nå får han tilbud om gratis bolig i et år i en blokk uten etniske nordmenn.

– Du skal få bo på Tveita gratis i et år, i leiligheten til mine svigerforeldre som flytter ut. Det er ingen etnisk norske som bor i blokka.

Fremskrittspartiets Christian Tybring-Gjedde kommer nå med det lukrative tilbudet til Oslo-byråd, Stian Berger Røsland (H).

– Stian Berger Røsland mener at det er så bra å bo i Oslo. I den forbindelse ønsker jeg å komme med et tilbud til Berger Røsland som utvilsomt vil berike hans liv, sier Tybring Gjedde til NA24.

Det er Tybring-Gjeddes svigerforeldre som skal flytte ut av sin leilighet i Gunnulvs vei på Tveita, en leilighet de har bodd i i 50 år, og hvor hans kone, Ingvil, trådde sine barnsben.

– Leiligheten ligger i nærheten av Tveita barne- og ungdomsskole samt Hellerud videregående, slik at byrådslederens barn vil ha gode muligheter for skolegang i nærmiljøet. Med alle godordene som byrådslederen har om utviklingen, så må jo dette være et tilbud som han «can’t refuse», sier Tybring-Gjedde.

Stian Berger Røsland er som etniske nordmenn flest. Han ønsker ikke å flytte til Groruddalen. Litt underlig med tanke på hvor viktig adresse er i Oslo. For en mann som svermer for multikultur, burde en blokk uten etnisk norske, være av de mest atraktive adresser.

Men joda, tilbudet er ikke godt nok for Berger Røsland. Han nekter å flytte fra sitt paradis på Slemdal.

– Ellers takk, men jeg trives godt der jeg bor på Slemdal, svarer byrådslederen til NA24.

– Jeg har bodd i denne byen i nesten hele mitt liv, og trives godt med det, Jeg har ingen planer om å flytte, fortsetter Berger Røsland.

– Berger Røsland er en klassisk vestkantsnobb, sier Tybring-Gjedde.

Christian Tybring-Gjedde påpeker at utviklingen i Oslo ikke på noen måte er bærekraftig. Han gir ikke skylden på innvandrere, men på tempoet innvandringen skjer. Det går bokstavelig talt over styr.

Tybring-Gjedde understreker at det ikke er innvandrerne i seg selv som er problemet, men at tempoet i innvandringen går for fort, slik at man ikke rekker å bli integrert.

– Da blir alle tapere, både innvandrerne og etniske nordmenn. Det er helt normalt at man søker til miljøer hvor ens egen kultur er ledende, sier Frp-lederen.

– Man kan jo bare skue bort på byrådslederens eget valg av bosted. Det som trengs er å redusere tempoet i innvandringen.

– Vi må redusere familiegjenforeninger, innføre 24 års aldersgrense for henting av ektefelle og begrense strømmen av asylanter som blir værende uten å ha reelt behov for beskyttelse, sier Tybring-Gjedde.

http://www.na24.no/article3417679.ece