Kongen og Oslos ordfører viser sin begeistring over den positive utviklingen i Groruddalen.  Uansett hva folk måtte tro, det finnes en annen side av det multikulturelle Groruddalen.

Akers Avis 16.mai føyer seg inn i rekken av utgivelser som viser den brutale siden av den «harmoniske multikulturelle dalen».

Vold mot politiet på Høybråten.

27-åring var mistenkt for å ha ranet en mann i begynnelsen av 20-åra. Offeret visste hvem gjerningsmannen var, og kontaktet derfor 27-åringen for å få igjen PC-en, mobilen og jakka han var blitt fraranet. -Men gjerningsmannen krevde 5000 kroner for å gi tilbake tingene. De avtalte og nøtes, og da ble en patrulje med på det møtet, forteller førstebetjent Line Henriksen.

Da politiet skulle pågripe mannen oppstod det skikkelig basketak, Polititjenestemennene fikk revet opp klærne sine, men ble ikke alvorlig skadet. Raneren ble etterhvert pågrepet. På gjerningsmannen fant de små mengder kokain. 27-åringen er av afrikansk opprinnelse og snakker ikke norsk.

Alers Avis bringer også nyheter masseslagsmål i Groruddalen.

Sist mandag var syv eller åtte ungdommer innvolvert i et slagsmål på Stovner T-banestasjon. Guttene skal ha vært rundt 18 år.

———————————

Søndag smalt det på nytt. Bortimot 25 ungdommer var innblandet i et masseslagsmål ved Veitvet barnehage. Politiet er forelpig usikre på om det  dreier seg om et gjengoppgjør eller ran.

En brann i en leilighet på Romsås avslørte kriminell virksomhet.

– Vi kom over en antent sofa i en leilighet i Ravnkollbakken. Patruljer gikk inn for å evakuere, og da kom vi over en plantasje med ca 80 planter forteller jourhavende førstebetjent på Stovner politistasjon, Ståle Pedersen.

http://www.groruddalen.no/skulle-evakuere-fant-hasjplantasje.5054692-160795.html

De andre sakene er ikke å finne på nett.