I løpet av siste måneden har Kongen besøkt Groruddalen fire ganger. Han er imponert over hva han får se. Det skal ikke stikkes under en stol at positive ting skjer i Grorudalen. Aker Avis viser fredag 27. april en annen side av Norges mest multikulturelle område. Personran, vold og annen kriminalitet blir som alltid plassert på avisens bakside. Det er verdt å merke seg at jourhavende førstebetjent ikke lenger ønsker å ha navnet sitt på trykk, noe som har vært vanlig inntil denne utgaven av Akers Avis.

På Romsås ble en mann helt umotivert slått og sparket helseløs av ungdommer.

Dette skjedde på en gangvei ved Romsås senter ved 00.30-tiden natt til søndag.

– Mannen gikk sammen med kjæresten sin da syv-åtte ungdommer kastet seg over ham og utsatte ham for grov vold. Mannen ble slått og sparket, forteller jourhavende førstebetjent ved etterforksningsavsnittet på Stovner politistasjon, som ikke ønsker navnet sitt på trykk i avisen.

Mannen ble banket bevisstløs og fikk hjerneblødning. Verken han eller kjæresten, som også fikk juling, husker stort fra hendelsen og derfor er det begrenset hvor mye de har kunnet hjelpe politiet i avhør. Ifølge politiførstebetjenten fremstår volden som fullstendig umotivert.

Romfolket gjør friluftslivet utrivelig.

Trenden er at rumenere setter opp teltleire innenfor skogkanten. Dette ønsker politiet å få bukt med.

-Årsaken til det, er at disse leirene fører til svært mye forsøpling, ekskrementer, brukt dopapir og andre mindre delikate ting. Derfor vil vi gjerne ha tips fra publikum om de kommer over disse leirene, sier jourhavende førstebetjent på Stovner politistasjon. Han ønsker ikke ha navnet sitt på trykk i avisen.

Vold og trusler mellom polakker.

En polsk mann ble tirsdag oppsøkt av tre-fire andre polakker som truet ham til å gi fra seg bil, bilnøkler og et større pengebeløp.

Tyveri av store verdier.

Tyver brøt seg i helgen inn hos firmaet Ekrheim AS i Østre Aker vei. De stjal tobakk for 400 000 kroner.

Mislykket tyveri, med kraftig redskap.

I helgen forsøkte tyver å ta seg inn hos Sjøberg Blomster på Tveita. De brukte rambukk, men klarte ikke å få tak i kassabeholdningen.

http://www.groruddalen.no/rundjuling-paa-aapen-gate.5048753-77747.html

De andre artiklene finnes på baksiden av Aker Avis 27.april.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂