For the record: en palestiner ble i forrige måned pågrepet av politiet i Oslo. Mannen hadde posert med en Kalasjnikov på en lukket Facebook-profil. Samtidig var han sett i demonstrasjoner med mullah Krekar.

Etter Toulouse-massakren reagerte politiet. Det er nettstedet vepsen.org som skrev dette i mars.

Mannen som etter det vi erfarer tidligere skal ha holdt seg mest i kriminelle miljøer, har den siste tiden vært observert rundt ytterliggående jihadistiske miljøer. Tidligere denne måneden deltok han i en demonstrasjon i regi av miljøet rundt Mulla Krekar. Under denne demonstrasjonen uttalte Krekar støtte til mannen som drepte den nederlandske filmskaperen Theo van Gogh.

I kjølvannet av drapene i Frankrike utløste funnet av bildene så stor bekymring at politiet umiddelbart satte inn ressurser på å finne ut hvor mannen befant seg. Ved pågripelsen var han fortsatt i besittelse av automatvåpenet.

http://vepsen.org/2012/03/marsjerte-med-krekar-tatt-med-ak/

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂