Nytt

I en tid hvor honnørordene er samhold, toleranse og fellesskap, så kan man undres hvorfor nyttårsfeiringen ble som den ble i Oslo. Feststemning, alkohol og  fyrverkeri har vel gjort det til en årlig tradisjon at nyttårsaften er et døgn med både bråk og spetakkel. I år var det én faktor til som gjorde seg gjeldende i hovedstaden, og den skremmer. Politiet er overrasket over hvor mye vold og aggresjon de møtte i hovedstadens gater på årets siste kveld.

Hvor kommer all volden og aggresjonen fra?

Politiet i Oslo sentrum er overrasket over hvor mye sinne, aggresjon og vold som møtte dem på byen årets siste kveld.

– Nyttårsaften skal jo være en positiv kveld, en skikkelig festkveld. Likevel møtte vi ekstremt mange sinte og frustrerte mennesker på byen. Hvor ble det av gleden? spør Victor Furøy, divisjonsleder ved Sentrum politistasjon i Oslo.

………..

– Jeg har vært i politiet i 15 år og jobbet flere ganger på nyttårsaften. Det er alltid mye å gjøre, men jeg er overrasket over hvor sinte og frustrerte mange var, sier han.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10042635