I ettermiddag ble jeg sittende å se på NRK SUPER. Det er nyhetssendinger som er tilpasset barn på denne kanalen. I dag kunne vi bl.a se hvordan en skoleklasse på vestkanten brukte moderne tekonologi for å bli kjent med fremmede kulturer. Vi fikk se hvordan norske elever i Norge via WEB-cam kunne prate med indiske elever i India. Som vanlig når det er snakk om fremmede kulturer, så var mat et tema som ble berørt. Skoleuniformer var et annet.

 Som tidligere Groruddøl lurer man på hvorfor en vestkantskole ikke benytter seg av den enorme flerkulturelle kapitalen som finnes i Groruddalen. Elevene kunne enkelt deles opp i grupper og deretter hospitere noen uker i klasser ved skoler som f.eks Rommen, Gran, Haugen eller Lindeberg, som alle har mellom 75 og 96 prosent minoritetsspråklige/fremmedkulturelle.

 Man trenger ikke å ha kontakt med elever i andre land for å bli kjent med fremmede kulturer når man bor i Oslo