En ting er å konstatere at det vokser frem ghettoer – i Danmark og Sverige. Noe annet er å leve med konsekvensene: at ghettoene utvikler seg til områder der dansk lov ikke gjelder. Bokstavelig talt.

Man kan ha ulike meninger om Stop islamiseringen av Danmark (SIAD), men nå har de grepet fatt i to tilfeller av brannstiftelse og skyting, der politiet offentlig sier at de ikke vil eller kan gjøre noe, for de er ikke mange nok. De må nærmest ha en hel hær for å kunne rykke inn.

Dette finner ikke SIAD seg i, de mener det er straffbart og tjenesteforsømmelse av politiet.

Anmeldelse på baggrund af artikel i BT i tirsdags hvor Lars Thede, der er vagtchef ved Fyns Politi, udtalte sig om hvorfor politiet lod som ingenting ved påsat brand i Vollsmose.
Citat: “Vi har – som vi plejer – haft en brand derude, hvor de som sædvanlig stikker ild til noget bevoksning. Vi formoder, at gerningsmændene forsøger at lokke os og brandvæsenet derud, så de kan kaste sten efter os” Han udtalte endvidere: “De må have lov at brænde deres område derude ned”, og forklarer videre, at der jævnligt brændes knallerter, buske og biler af i Vollsmose.

En anden udtalelse i samme artikel: citat BT:

BT: Da der mandag aften kom meldinger om skud i bydelen, var bt.dk’s fotograf på stedet få minutter efter. Det samme var 50-100 indvandrere, men I kom ikke, hvordan kan det være?

Vagtchefen: Vi må tænke på vores egen sikkerhed, vi har jo ikke 50-100 mand. Så når der kommer meldinger om skud, så må vi afveje, om vi skal rykke ind alt efter, hvor mange ressourcer vi har.

På baggrund af disse udtalelser fra Odense politi – her ved vagtchef Lars Thede – anmelder jeg på vegne af Stop islamiseringen af Europa Odense Politi og vagtchef Lars Thede for grov pligtforsømmelse. Dansk lov gælder over alt i kongeriget Danmark som det fremgår af §1 i den danske grundlov, derfor er det utilgiveligt at vagtchefen siger at de må have lov til at brænde “deres område” ned. Ghetto-områderne ligger på dansk jord, så der er ikke noget der hedder “deres område”, men kun kongeriget Danmark.
Ydermere kommer politiets sikkerhed ikke før borgernes sikkerhed. Borgerne har ansat politiet til at sørge for borgernes sikkerhed, så hjælper det ikke at politiet først og fremmest tænker på egen sikkerhed. Ved episoden hvor der var 50-100 indvandrere samlet og der blev afgivet skud, skal der ikke afvejes, om man skal rykke ind eller ej. Der skal rykkes ind og hvis man ikke har materiel eller folk nok i Odense politi, må politiet åbne munden, så politikerne kan bevilge dem det, for borgernes sikkerhed skal sikres og dansk lov skal følges.

Utviklingen har kommet mye lenger i Sverige. Der har politi og brannvesen og ambulanser trukket seg tilbake og overlatt områdene til andre.

Hvorfor skulle norske innvandrertette områder utvikle seg annerledes? Man vet fra nabolandene hva som skal til for at det skjer, men man ignorerer signalene.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂