Ikkepedia.org er et nettsted som er en tro kopi av wikipedia.org. Skaperne har kopiert originalen ned til minste grafiske detalj, i tillegg til at navnet kan forveksles. Det er merkelig at wikipedia lar dette passere.

Ikkepedia ønsker å være splatter-morsomme: være ikke-kosher. Det er mye tøys og tull med Jesus, men faktisk også historiske opplysninger. Om Mohammed heter det:

Muhammed er et veldig kontroversielt tema i dagens samfunn. For den vesten er det en morsom tegneseriefigur i en dansk avis mens for resten av verden, elelr den islamske verden, er han en veldig viktig person for deres religion. Han er «Guds stemme» og er han som sa de kjente orda «Do skal ikka spisa griz». «do skal ikka spisa griz»

Men artikkelen Jøde er av et annet kaliber. Her har forfatteren sluppet seg riktig løs, og det som tyter ut er noe annet enn humor, hvis man ikke mener galgenhumor i bokstavelig betydning. Det er jøder og jødisk historie som det drives gjøn med, på en måte som fremkaller noe annet enn latter.

«Det er takket være jødeutryddelsen at det er så mye skog i Polen idag.»
– Ole Brumm om jøder
«Det er kaldt her, sleng på en jøde!»
– Lars Monsen om Jøder
«Hva får du hvis du krysser en jøde og en sel? Gjødsel!»
– Morromannen om Jøder
..
Jødenes Gjerrighet og oppførsel under 2. verdenskrig

Det har lenge vært diskusjon om jødenes gjerrighet. Og om dette rett og slett er falske rykter som har spredt seg rundt og blitt en falskt kjennetegn på jødene. Men tvert imot. Det finnes flere hendelser som bekrefter deres gjerrighet og barnslige oppførsel under 2. verdenskrig.

Eksempler på deres ekstremt barnslige og usportslige oppførsel under holocaust, samt. deres gjerrighet: Pizzaer skriker ikke i ovnen, hvorfor skal jøder gjøre det da? Visste du at du kan få hundre jøder i en bil ved å kaste en 50 øring inn i den? Eller du kan få fem stk i hvert sete og 95 i askebegeret. De har også skyld i Adolf Hitlers død (R.I.P). Hitler drepte seg selv da han fikk gassregningen. Jødene ville ikke bidra med en eneste krone!

Forbilde
Hitler er deres forbilde. De avbilder han og henger han på veggen som pynt. De har og laget oppblåsbaredukker (puledukker) av Hitler med vibrator, slik at kvinnene har noe å nyte når mannen ikke er hjemme. eller for de som ikke har fått seg noe mann. Hitler var den som fant opp snusen, men han hadde snusen på feil side. Den blir kallet «Hail HITLER «

http://ikkepedia.org/wiki/Jøde

Man undres: hvis noe tilsvarende, eller bare i nærheten, var blitt skrevet om en annen religion, hva ville reaksjonen vært? Er det kvantitet som skal bestemme ytringsfrihetens grenser? Er det evne til trusler og vold? Jøder er en minoritet, en fredsæl sådan, som dukker hodet. Hva mener organisasjonene som er satt til å vokte ytringsfriheten om denne «humoren»?

bildet er tatt fra artikkelen.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.