Leder av den danske advokatforening, Advokatsamfundet, har ikke noe mot at dommerne tar større hensyn til borgernes kultur eller religion, bare det ikke kolliderer med dansk rett. Praksis må være ens, skal det endringer til må politikerne på banen. Det er ikke helt enkelt å forstå hva Søren Jenstrup mener, for på den ene siden […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.

Leder av den danske advokatforening, Advokatsamfundet, har ikke noe mot at dommerne tar større hensyn til borgernes kultur eller religion, bare det ikke kolliderer med dansk rett. Praksis må være ens, skal det endringer til må politikerne på banen. Det er ikke helt enkelt å forstå hva Søren Jenstrup mener, for på den ene siden […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.