3-400 hundre autonome samlet seg ved 00.30-tiden til gatefest i det historiske kvarter av indre København. Politiet valgte ikke å gripe inn, da de trodde det ville forvolde minst skade. Men de autonome gikk amok og smadret biler og butikkvinduer. Det ble gjort skader for flere millioner. Undoing the city, er navnet på aktivist-festivalen, som […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.
3-400 hundre autonome samlet seg ved 00.30-tiden til gatefest i det historiske kvarter av indre København. Politiet valgte ikke å gripe inn, da de trodde det ville forvolde minst skade. Men de autonome gikk amok og smadret biler og butikkvinduer. Det ble gjort skader for flere millioner. Undoing the city, er navnet på aktivist-festivalen, som […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.