Kommentar

Det står en egen umiskjennlig kloakkstank fra nynazistiske/rasistiske grupper. Den stanken slår imot en fra nettstedet NorgesPatriotene.org. Likestillingsombudet ber politiet vurdere om det er grunnlag for tiltale. De ber om det.

Tittel på en sak om de asylsøkende afghanerne slår an tonen: De afghanske flyktningene er blodsugende parasitter.

Nyheten om at afghanerne er sendt ut ledsages av et bilde av rotter. Dette er metaforer hentet rett ut av den nazistiske læreboka.

Partiet har vakt oppsikt ved å dele ut et flygeblad. Ved første øyekast tror folk det er fra Arbeiderpartiet. Partiet har valgt seg en rose som symbol, som bare i farge adskiller seg fra APs.

På løpeseddel var det trykt ei etterlysning av arbeids- og inkluderingsminister Bjarne Håkon Hanssen.

Der blir han ettersøkt for medvirkning til drap, voldtekter, trygdesvindel, terrorisme, forbrytelse mot menneskeheten og det som verre er.

Etterlysningen følges av et bilde av Hanssen, og overskriften er «Stopp denne medskyldige drapsmannen før han dreper igjen!».

– Først trodde jeg at noen tullet med meg. Jeg så bildet av Hanssen, og leste videre. Jeg ble både sint og skuffet, og ringte politiet, sier Kragøe, som først trodde det var en løpeseddel fra Ap.

– Det var trykt to roser øverst, derfor forbandt jeg det med Ap, sier hun.

Nazistene var kjent for å være parasitter, og NorgesPatriotene fortsetter i denne tradisjonen. De bruker det de kommer over i sitt eget kram. Bestefar Jens Lian som sa ifra da barnebarnet ble drept i Overhalla, blir flittig sitert i løpeseddelen. Dermed dras han ned i søla. Lian var en sindig, reflektert person, som prøvde å fortelle politikere noe om konsekvensene av deres valg. NorgesPatriotene bruker ham til sitt formål.

På nettsiden snakkes det ofte det flerkulturelle multihelvete. Vedkommende som først brukte dette ordet har siden sluttet å bruke det. Det er bra. Når man får en vond smak i munnen, eller kjenner at ord har dobbeltbetydninger eller kan gi gale assosiasjoner, bør en tenke seg om. Nå har vi fått grupper som står klar til å gi dem nettopp den gale retning.

Norgespatriotene.org har også lenker til denne siden. Det er en link vi godt kunne vært foruten. Det vi kan gjøre er å være helt klare og tydelige på hva dette er. Som europeere er dette en stank vi kjenner så altfor vel. Den er rene giften i dagens flerkulturelle samfunn. Hva vi minst av alt trenger er tanker som NorgesPatriotene.

Bare måten de sjikanerer Likestillingsombud Beate Gangås på på grunn av hennes åpenhet om sin lesbiske legning sier mye om hva slags nivå disse «patriotene» opererer på. Det er synd de får dra et fint ord ned i søla.

Det er ikke noe patriotisk ved denne gruppen. Det er tvert imot stikk i strid all ekte patriotisme går ut på.

Siden har noe de kaller «lyspunkt» i hverdagen. Et eksempel med tittelen: Drep dem så fort som mulig!

To negere fikk jobb hos Freia, de skulle kjøre negerboller over fjellet til Bergen. Ved Geilo var det glatt veibane og siden negere ikke er de smarteste, gikk det ikke bedre enn at lastebilen veltet ut på et jorde. Alle negerbollene lå strødd utover og negerne satte seg ved vraket og gjorde det negere er best til, nemlig klø seg i hodet.

En bil stoppet og føreren løp ut på jordet og startet fortvilet å tråkke istykker negerboller. En annen mann stoppet og spurte: Hva skjer? Den første mannen svarte: Skynd deg å tråkke istykker eggene, det er allerede to som er klekket ut…

Det vrimler av slike «negervitser» av simpleste sort. Politiadvokaten bør ikke være i den minste tvil: Dette er brudd på rasismeparagrafen.

Negervitser

– Jeg er sjokkert!

Flygeblad skaper kraftige reaksjoner

Et flygeblad med slagordet «Norge fritt – Norge hvitt» setter sinnene i kok i Vestfossen.