Kommentar

Signaturen Ragnar er utestengt fra Document.no på grunn av misbruk av ytringsfriheten: Ragnar har operert med 14 nicknames i debatten under saken til Ayaan Hirsi Ali: Antisemittisme inn med morsmelken.

Samme person står bak: Silje, Øystein, Hilde, Geir, Andrea, Jan, Aud, link, Jan, Hakon, Mons, Søren (Henriksen), Kjetil, Henning.

Dette er misbruk av andres tid og tillit. Det skaper også et inntrykk av at Document.no er kidnappet av personer som er kranglevorne og oppfarende. Det er ytterst skadelig, og skulle dette vært publikum hadde jeg ikke giddet drive siden. Det viser seg altså å være en og samme person som har drevet debatten om politianmeldelse og masse tøv.

Jeg har bedt Willy sørge for at IP-adresse vises. Det vil raskt avsløre om en person opererer flere nicknames. Det kan være aktverdige grunner til å bruke pseudonym, men knapt noen til å være flere personer. Ragnar D. kidnappet debatten og førte den på villstrå. Det samme gjorde han under saken om drosjesjåfører og blinde.

Les også

-
-
-
-
-
-

Les også