Kommentar

Det er velkjent at jødene styrer USA og dermed verden. Det faktum at jødene kun utgjør omtrent 1% av dem amerikanske befolkningen er ikke noe problem – de kristne amerikanerne er i virkeligheten jøder som har konvertert for å kunne infiltrere Det Hvite Hus. Dette banebrytende bidrag til internasjonal demografisk forskning kommer fra Hamas – selvfølgelig.

I Teheran mener Mahmoud Ahmadinejad at Mossad kontrollerer det iranske mobiltelefonnettet. Blogging og SMSing av regimekritiske meldinger er blant unge iraneres få muligheter til å lette på trykket. Vitsene om presidenten florerer, og en av dem våget å antyde at hr. Ahmadinejads personlige hygiene later noe tilbake at ønske. Som resultat har presidenten beordert overvåkning av det iranske SMS-systemet.

Det er dette regimet Trond Ali Linstad lovpriser i dagens utgave av Aftenposten – men dette er muligens bare en skinnmanøver. For siden hans kone for en tid siden stod frem som Mossad-agent, er det nok for å sende tekstmeldinger Trond Ali akkurat har vært på besøk i Teheran.

Les også

-
-
-
-
-
-

Les også