Kommentar

Etter kvinner er det homofile som er islamistene i særdeleshet og muslimer generelt sitt største problem. Det første slaget gjelder hvorvidt de greier å jage de homofile vekk fra gata.

Den som behersker gata har et psykologisk overtak. Hvis homofile ikke lenger våger å gå hånd i hånd, er det en stor seier for fienden. Stadig flere homofile blir klar over at en betydelig del av unge muslimer er deres fiender, og ikke bare de politisk aktive.

Tilfellet vil at en amerikansk conservative gay, Bruce Bawer, bor i Oslo. Under et besøk i Amsterdam for en tid tilbake, ble han og kjæresten angrepet på åpen gate av en gjeng nordafrikansk ungdom. Det var ikke snakk om knuffing, men real juling, fra en hel gjeng. En opplevelse som sitter i lenge.

Bawer har skrevet om hendelsen, og spurt om det er slik at islamistene skal få lov til å ta over gatene, og jage de homofile tilbake til privatlivet.

Bruce Bawer har åpenbart et navn i Amerika. Han skriver på en bok, som heter: While Europe Slept: How Radical Islam Is Destroying the West from Within.

The New York Observer har en story om en konservativ lesbe som havner i klammeri med en gruppe ekstreme islamister i Jackson Heights, Queens. Det ender med at det er jenta som må gå på kurs for hvordan hun mestrer sitt sinne. Islamistene kan nyte godt av en toleranse tilsynelatende uten grenser.

I USA er man opptatt av Nederland, og de første sammenstøt mellom homofile og muslimer.

«It’s almost a cliché to define it like this, but in the end it’s a question of whether you can tolerate intolerance,» said Leon de Winter, a Dutch novelist who has written on the Van Gogh murder. «We are defending the openness, the diversity of this society against tendencies from other cultures, in which this kind of openness which we celebrate is being regarded as a threat.»

Det er sakens kjerne: at den type åpenhet vi verdsetter høyt, blir ansett for en trussel. Å verdsette den betyr å la også andre få slippe til, selv om de kanskje ikke tilhører ens favoritter. (det var her Carl I. Hagen bommet totalt). Det skal så mange slags mennesker til for å lage en verdnen

Local Insurgents: ‘Islamic Thinkers’ Menace Gay N.Y.

Les også

-
-
-